reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Aga jak ty dajesz rade z taka ekipa? na pewno sie nie nudzisz! i wcale sie nie dziwie ze nie bedziesz tu tyle czasu spedzala co niektore z nas hehe

kamila bardzo mi przykro, mam nadzieje, ze przetrwacie jakos te ciezkie chwile... ;(;(
Oby wiecej takich wiadomosci nie bylo... Az czlowiek sam zaczyna sie bac:( a wizyta u gina. dluzy sie teraz u mnie w nieskonczonosc...

aga_irlandia witaj na forum i gratuluje nie malej gromadki :) W domciu to ci sie na pewno nie nudzi :) Pozdrawiam goraco

karola Tobie GRATULUJE udanej wizyty. Takie wiadomosci bardzo ciesza:)

aga_irlandka ale fajna gromadka, :-)

Gratuluję udanych wizyt.

Ja dziś tak się zagalopowałam ze sprzątaniem, że obiad musiałam zamówić, bo nie miałam czasu gotować, hmmmm ale pyszny był

Heh Aga widze,że ciebie też tu przygnało z naszego sierpniowego'09 :):). Fajowo! Witaj w nowej ekipie:)

No, Aga to pawdziwa mamusiowa weteranka-chapeau bas dla tej pani. Nic tylko brać przykład:):)

dzieki
witaj NATT....ano przywialo mnie:) mam nadzieje,ze bedzie mi dane pozostactu do szczesliwego konca:)

tak na marginesie to opiekujemy sie jeszcze 15 letnim irlandczykiem,bo ma problemy rodzinne:) jak sie uda to zostaniemy rodzina zastepcza dla niego:)

reklama
Hej!

Ania, Kamila, bardzo mi przykro:-( Trzymajcie się kochane.

Sama nie wiem, co napisać. Też boję się, że coś u mnie jest nie tak. Wizytę u gina mam w sobotę, ale usg dopiero w 12 tygodniu, czyli ok. połowy lutego.
O mamo! Ze świruję chyba.

Do góry