T
taycia
Gość
Chyba spróbuje gdzie indziej, bo przecież to nawet nie jest zabawne :/ a w 13 tygodniu to ja już powinnam iść do szpitala na pierwszą wizytę,a nie dopiero zakładać kartę ciąży... normalnie jestem cały czas w szoku i też jest mi niedobrze i jestem głodna,a znowu jak coś zjem to mi nie smakuje... ach... jak nie urok to sraczka :-(Tycia, mnie to juz na wyspach nic nie zdziwi! Ja wogole nie wiem, co sie dzieje z moja ciaza. Bylam u poloznej w 8 tygodniu (na wizyte czekalam 4 tygodnie) i ta baba nic nie wiedziala i nic mi nie wytlumaczyla. Na pierwszej wizycie musialam wybrac szpital, w ktorym chce rodzic. Potem powiedziala, ze mam czekac na list ze szpitala z terminem usg, wiec czekam juz drugi tydzien. Gdyby nie prywatne usg to bym nic nie wiedziala. A zadnych badan nie mam do tej pory. Jak spytalam, czy moge zrobic prywatnie to spojrzeli na mnie jak na idiotke. Oni tu ciaze traktuja jak katar.
Nie przejmuj sie, nie warto sie denerwowac. Moze sprobuj gdzie indziej?
Moj dzien nie lepszy, od rana mdlosci na maksa i nic nie moge jesc a skreca mnie z glodu ;( A i pies obgryzl mi rano framuge w kuchni...
Idż Kochana do prywatnego lekarza,bo masz rację... oni się w ogóle Nami nie przejmują... ot kobieta w ciąży... miliomy takich jest... grrrr
Oli.B - biegunka? uallaalal... nie zazdroszczę...