reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolaola, jeśli chodzi o odpieluchowanie to stoimy w miejscu niestety:baffled: I nie ma zieloinego pojęcia ile to jeszcze potrwa...

Co do drzemek, to w tamtym tygodniu nie spała 3 drzemki pod rząd i padała już o 18.30. Dłużej nie dało rady Kasi przytrzymać. Nie mogłam narzekać bo wieczór miałam dla siebie, a Niunia spała całą noc do 6 :-) Zobaczymy jak będzie w tym tygodniu, dzisiaj drzemka jest.

Gratki dla Igorka ;-) Super, że z główką Mani już ok ;-)

Saga, to troche zamieszania mieliście, ale ważne, że wszystko się udało :-)

reklama
Flower, super że z Dzidzią wszystko ok :-) Karolinka to aniołek, Kasia to dopiero pokazuje "różki".... Już 2x w tygodniu nie m drzemki :baffled:

Pfalume - u nas Karolinka jak teraz nie uzywa smoczka do zasypiania to jakos sie buntuje na dzremke w ciagu dnia (w zlobku chodzi normalnie ale w domu w weekendy to masakra jest) w koncu zasypia ale np 2 h po godzinie o ktorej zawsze chodzi spac.
a propos tego aniołka to zastrzelliła w weekend babcię (my remontowaliśmy mieszkanie w wawie a ona u dziadkow byla) i siedzac sobie w kuchni nagle wypalila: babciu a mamusia mowi na mnie diabelek:-D:-D (jak walczyla ze snem i skakala po lozku brojąc niemiłosiernie w czwartek to powiedziałam w zartach ze jest diabełek a ona skakała dalej krzyczac diabelek, diabelek, diabelek ) Babcia parsknela smiechem i mowi zeby powiedziala mamusi ze nie diabelek tylko aniolek a Karolcia: aniolek? ale aniolki wyrywaja wloski (kiedyś złapała takiego zawieszanego aniołka drewnianego i tlukla nim o stol a pozniej o sowja glowe i zahaczyla zaczepem o wlosy i wyrwala sobie):-)

ledwo zywa jestem po weekendzie remontowym...

ano :)

agulaula - 2 wrzesnia idzie pierwszy raz agatka do przedszkola? jak z ssaniem kciuka - jakies postepy?
karolaola - Mania będzie miala śliczną główkę i to tylko dzięki Tobie - możesz być z siebie dumna!gratulacje odpieluchowania Igorka i konsekwencji.
saga - trzymam kciukasy mocno za was i staranka - rodzenstwo to super sprawa i ciesze sie ze moj K sie przekonal bo po naszych pzrebojach dlugo twierdzil ze nie chce drugiego bo sie boi i fakt bardziej sie stresuje i kaze mi ciagle odpoczywac

kiepsko mi się zaczęło bytowanie samej bez męża - miałam po pracy podjechać szybko do domu, zamontować fotelik i pojechać po Karole do żłobka a tu dupa auto nie zapaliło więc dymałam z wywieszonym ozorem na piechotę do żłobka zeby zdążyć małą odebrać i stamtąd z małą na piechotkę na autobus a do przystanku samego kurna kilometr ponad!!! ale dzielnie dała radę i nawet część drogi biegła krzycząc ze" szybko bo descyk bedzie padal"; jak przyjechał szwagier i pojechaliśmy reanimować auto to zaczęło lać starsznie więc cała mokra i zziębnięta i g... się udało zrobić więc zapieliśmy drugi fotelik do szwagra i dzisiaj rano nas zawiozl sprobowalismy jeszcze raz zapalić samochod i ki czort odpalil od kopa
shocked.gif
coś mam z alarmem/centralnym zamkiem skopane i odcina mi zapłon chyba - mam nadzieję ze po pracy dzisiaj odpali...

witam was dziewczyny, przepraszam ze pisze o takiej sprawie tu na forum,ale jest to moj ostatni ratunek, czy nie wiecie kto udziela prywatnie pozyczek szybkich ? musze do jutrzejszego dnia uzbierac minimum 7 000zl, niestety moje dziecko potrzebuje lekow ktore sa sprowadzane bez zadnych dofinansowan i jedna dawka kosztuje ponad 3 000zl, potrzebuje takie 3 dawki na jedna pieniadze mam ale musze jutro oplacic i odebrac wszystkie 3 dawki.probowalam juz wszystkich mozliwosci pozyczek i nie udalo mi sie znalezc nikogo,rodzina tez nie ma takich pieniedzy, prosze pomozcie znalezc mi kogos kto udzieli mi pozyczki pod umowe CP

kurcze silentenigma nie poradze ja to tylko kojarze to co reklmauja wonga, vivus, kokos ale co się kochana dzieje? Michalinka czy Lilcia musi te leki zażywać? nie pisałaś że coś się u Was ze zdrówkiem posypało
może do jakiejś fundacji byś się zgłosiła?

niestety prowadzac wlasna dzialalnosc oferuja mi tam tylko po 100,200zl
chodzi o najmlodsza Lilke,ma to zwiazek z tym iz chorowalam na toksoplazmoze i toksokaroze , mala ma zle wyniki i trzeba ja przeleczyc zeby choroba nie zaatakowala wzroku i stawow. a co do fundacji musze o tym pomyslec,ale jak wiadomo z fudacjami wspolpraca troche sie czeka a poki co musze na jutro uzbierac gotowke,maz za granica pieniadze bedzie mial dopiero na koniec wrzesnia :(:(:(

reklama
Do góry