reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mama, z facetami, to czasami gorzej niż z dziećmi :wściekła/y:

Nie przejmuj się wpadki się zdarzają, u Was to i tak już duży postęp, a Kasia dalej woła jak już zrobi. Chyba do 2 urodzin, nie zdążymy z odpieluchowaniem:eek:

reklama
mama nie raczej się nie boje tych spotkan... szykuje się następne, dwie koleżanki z pracy robia wspólnego grilla, jedna z nich to wlasnie ta której maz jest taki fajny i to u nich w ogrodzie jest grill, potem mamy wszyscy - jakies 6 może 7( jeśli mój maz będzie w domu i będzie chciał isc) mamy isc na imprezke
pflaume tak wiem ze on pewnie chce trochę pobyc w domu, tyle ze jedno sobotnie wyjście raz na miesiąc a nawet na dwa by go nie zbawilo

Karola jak Mania Igorek Maz co u was?

Taycia jak chlopaki?/

pusto sie dzieje lato jest to i mniej sie wchodzi, u nas budowa roznie jakos leci problemow ciag dalszy i jakos swiateka w tunelu nie widac...pozadrowienia dla was

Karolaola, właśnie jak Mania? Macie już kask?

Tonya i reszta Dziewczyn gdzie jesteście?

Saga, no pustki i to straszne, a chwilowo już się poprawiło... A co tam za problemy macie z budową? Myślałam, że wszystko idzie Wam dobrze...

Dziewczyny ja nie mam kiedy wejść.

Postaram się wieczorem Wam odpisać teraz tylko chciałam powiedzieć, że Mania od 9 dni w kasku. Zaakceptowała go od razu, w nocy zdarza się jej obudzić, ale ogólnie jestem strasznie szczęśliwa, że w ogóle go nie odczuwa. A efekty dziewczyny są niewyobrażalne. Zaledwie 9 dni, a my nie możemy wyjść z podziwu jak jej główka pięknie się zaokrągla. Wieczorkiem jak wejdę to wrzucę Wam fotkę Mani w kasku no i główki sprzed noszenia i teraz.

Uciekam, bo nie wiem w co ręce włożyć, a wczoraj byłam taka padnięta, że położyłam się o 20.30 i spała dziś do 9.40 z małą pobudką na przeniesienie Mani do nas do łóżka o 7.50.

Buźka!

Karolaola, cieszę się, że Maja zakceptowała kask. Nie spodziewałam się, że po tak krótki czasie będą już jakieś efekty - super :-) Czekam na fotki Mani i dalej trzymam kciuki ;-)

cześć dziewczynki!!!

pozdrawiamy Was serdecznie z Olcią :-) mam nadzieję, ze u Was dobrze. nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, ani też codziennie wchodzić, moje dziecię nie pozwoli. zaraz mi przed lapka się pcha, a ze mam go na wycieńczeniu i kasy na nowy brak to trza z dala od niej ;-)
u nas gna do przodu, cały czas bez K - mamy tate co 2 tyg / 1 tydz. nie jest to łatwe, ale trza wytrzymać.
próby odwyki z pieluchą nie są zbytnio owocne, kilka razy się udało, nawet mówi kiedy sisi ale za nic w świecie nie chce siadac na nocnik ani na podkładke.

pozdrawiam i mam na dzieję na szybsze niż ostatnio moje wejście

Ostatnia edycja:
reklama
Młodam, jak dawno Cię nie było...

Moja Niunia też mi nie daje posiedzieć przy laptopie, więc korzystam kiedy ma drzemkę i wieczorem ;-)

Wpadaj do nas cześciej :-)

Do góry