reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

kilka dni myslalam ze wiecej do nadrowbienia bedzie a tu zonk;P
co u was dziewczeta i waszych pociech??
u mnie srednio ale jakos nie mam weny na pisanie moze jak mi sie zachce to napisze na dniach..pozdrowienia i najlepszego dla waszych pociech z okazji minionego Dnia Dziecka;p:)

reklama
Saga, no trochę ucichło... ;-)
Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok?

Mam wyszła druga 3 i wychodzą dwie kolejne.

Marcelina gratulacje!
Kurcze masę sierpniowych dzieciaczków ma już młodsze rodzeństwo!

Witamy:-)

Ale pogoda:confused2: normalnie mam wrażenie, że jest listopad, a nie czerwiec:/ u Was też takie deszcze?

No i tak siedzimy z przymusu w domu, jedyna moja atrakcja ostatnio to wyjście do supermarketu:-D

Pflaume
nam wyszły wszystkie trójki. Nareszcie!

Mania dalej rehabilitowana, ale to tylko formalność raczej, jeszcze w pt. musimy USG główki zrobić- mam nadzieję, że będzie ok. Uwielbia patrzeć na Igora i mimo, że praktycznie nie ma dnia, żeby ten jej nie palnął to obdarza go pięknymi uśmiechami i guga jak szalona. No i to tak po krótce, bo reszta bez zmian ...

A co do zmian to ostatnio miałam doła. Normalnie 2 dni z rzędu wszystko wydawało mi się takie nijakie, non stop to samo. Każdy dzień wygląda identycznie, o towarzystwie kogoś innego niż dzieci mogę pomarzyć, nigdzie nie możemy się ruszyć- D. dalej o kulach więc jakiekolwiek wycieczki odpadają i do tego ta pogoda:confused2: ale już jest ok. Chyba przesilenie letnie u mnie haha

Karolaola, u nas też pogoda do du… Wieje, zimno i pada… Jesień normalnie, a nie prawie lato.

My też siedzimy w domu. Kasia ma katar i kaszle, więc wole z Nią nie wychodzić na te zimnisko.

Gratuluje trójeczek :-) Mam nadzieję, że u nas lada dzień wyjdą pozostałe dwie. I zostaną nam jeszcze 5…

Cieszę się, że rehabilitacja Marcelinki przynosi rezultaty, a z USG główki też na pewno będzie wszystko dobrze.

Takie doły są normalne, ja też tak mam. Dopada nas rutyna i ta szara codzienność…

Oj, tak dużo już sierpniowych Maluszków, ma młodsze rodzeństwo. Ciekawa jestem, która następna sierpniowa mama zajdzie w ciążę ;-)

Ostatnia edycja:
mialam dzis rozmowe z kierownikiem- jak sie uda to od 10tego zaczynam prace na caly etat, a jak nie to najprawdopodobniej od nowego miesiaca

Gratki Karola;-)
Pflaume licze ze ja nastepna zaciaze;p
Wi chory dzis idziemy do lekarza...
nie mam ostatnio najlepsego czasu ale dalej nie chce mi sie pisac...

Saga, miałam na myśli właśnie Ciebie :-)
Biedny, często Ci choruje :crazy:Zdrówka dla Wi...
Kasi kaszel już przechodzi, został Jej tylko lekki katarek, więc obyło się bez lekarza ;-)

reklama
Karola jak po usg? Też mnie dopada deprecha

Pogoda z dupy jak u Was Pflaume..
Bb "umiera" śmiercią naturalną. Na fb grupa sie rozpada żałuję,strasznie żek sie dzieje jak w realu tak wirtualu. Po za tym moja zla passarwa i ch*ja dostaje. Sorry za błędy

Do góry