Dziękuję bardzo za życzenia!:-)
Grill mega udany- koniec o 2! Dzisiaj odwiedziły nas koleżanki z pracy. Dzieci dostały zestaw 2 namiotów, które łączy taki namiotowy tunel. Bardzo fajna sprawa- Igor zjeżdża prosto do namiotu później tunelem do drugiego i może wychodzić!
karolap zgłoś ten internet do usługodawcy. Ja też tak miałam po przełączeniu na inne łącze nie ma problemu.
Pflaume Twój post mnie strasznie ucieszył. Mało kto mnie rozumie i nie uważa za matkę wariatkę. Bo jak już słyszą ile to kosztuje to patrzą jak na nienormalną a dla mnie to jest jak aparat na zęby. Koszt duży, ale w tej sytuacji nie podlega ta kwestia żadnej dyskusji
saaga jak te łóżeczko zabudowaliście? Mania jest też z tych dzieci bardzo ruchliwych. Igor do jakiś 5 miesięcy spał w jednej pozycji, a ona wierzga i wierci się ogromnie i u nas nic nie zdawało rezultatu.
Nie pomogę z kupką bo odpukać nie mamy takich problemów, u nas w drugą stronę-dziś tak dupa odparzona, bo Igora coś uczuliło. Biedak aż sam pokazywał, że go boli. Może w końcu nauczy się wołać jak mu będę przypominać, że go pupa bolała jak narobił w pampa ...
Ja dziś też @ dostałam i rozdrażniona chodzę. Rano z bezsilności ryczałam, ale to mi pomogło i nawet D. nie oberwał, bo właśnie wyryczałam wszystko.
Z tym bobaskiem to najlepiej na całość pójść, a nie planować, bo wątpliwości lubią się mnożyć ...
Ja w jednej i drugiej ciąży miałam ok 25 na +, ale po Igorze zeszło w jakieś 4,5 miesięcy a teraz zostało mi jakieś 6, 7 kg do zrzucenia i ani rusz
![Dry :dry: :dry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/dry.gif)
nie wchodzę w żadne spodnie z przed ciąży bo mi to w tyłku i biodrach siedzi oraz w brzuchu niestety!
taycia jak sobie radzicie z opieką nad maluchami? Macie nianię? Zdrówka- fakt, że im szybciej ospę przejdziecie to będziecie mieli z głowy, ale wizja, że w trójkę możecie ją mieć napawa obawami ...