reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolaola, cieszę się że Igorek zaakceptował siostrzyczke i nie jest zazdrosny. Oby tak dalej.

Miałaś dość szybki poród. Skurcze potrafią zmęczyć, ale dałaś radę i to najważniejsze

Fajnie, że Twój mąż jest z Wami. Razem przyzwyczacie do nowej sytuacji i szybciej dojdziesz do siebie. Mój mąż też po porodzie wziął wolne 2 tygodnie, mimo że ja ni e chciałam.

Właśnie zauważyłam, że Marcelinka urodziła się 26.02 - tak jak moja mama :-) Rybki są super. Marcelinka śliczna, zazdroszczę Ci parki, Karola. Masz już rodzinke w komplecie..

Ostatnia edycja:
reklama
Karolaola - cudownie,ze bedziesz miala pomoc. Ja tez mialam Meza 3 tygodnie i okazal sie bardzo pomocny. Wiem jak straszna jest rozlaka...ja musialam ja przezyc dwa razy juz ( po porodzie i jak Mikus mial zapalenie oskrzeli) i to bylo straszne przezycie. Oby juz nigdy wiecej ... a moi rodzice maja imieniny 26 lutego :tak:

Milej nocki!

ano nie bylo mnie wieki TAycia,ale jestem! dobre wiadomosci po kontroli,ciesze sie z Toba, a Mikus duzy chlopak kilogramowo,zreszta Szymus tez chyba spory? bedziesz miala facetow silnych w przyszlosci,fajnie!

KAROLAOLA wielkie gratulacje;MArcelinko witaj na swiecie,jestes sliczniutka

TONYA DAnielek tez cudny chlopaczek.Powolutku wszystko sie z uczuciami ARTURKa ulozy,trzymam za to kciuki

BISHOPKA bedzie dobrze,jesTem tego pewna,wielkie usciski sle

Ja sobie nawet nie wyobrażam dłuższej rozłąki z Kasią...

Susumali, no wieki Cię nie było ;-)

My w sobotę skróciliśmy Kasi włoski, super wygląda i się wszystkim chwali :-)

Karolaola no jakbym siebie czytała, moje powitanie z Arturkiem i M. jak przyjechali po mnie do szpitala też było całe we łzach i łzy się lały jeszcze parę dni...
Fajnie, że Igorek tak pozytywnie zareagował na siostrzyckę. Marcelinka cudna jest, niech się Wam zdrowo chowa :-)

Taycia nie martw się na zapas bo osiwiejesz i zdrowie stracisz ;-) Cudeńka robi Twoja siostra!

Susumali kopę lat :-D Z Arturkiem jest na szczęście coraz lepiej, nałożyła się choroba i do tego idą mu chyba 5 po raz pierwszy boleśnie. Ale od poniedziałku zostaję z chłopakami sama (moja mama w weekend wyjeżdża) więc będzie się działo...trzymajcie kciuki kobiety!

A Arturo już zdrowieje z tym, że sprzedał wirusa babci, tacie i mi, póki co tylko Daniel jest zdrowy chyba tylko dlatego, że nikt do niego nie podchodzi bez maski.

Witajcie!:-)

Mam chwilę to zajrzałam, w sumie to ja tych wolnych chwil mam sporo, w życiu bym nie pomyślała, że tak szybko będę mogła posiedzieć nic nie robiąc albo posprzątać cały dom co uczyniłam wczoraj jak Marcelinka spała, a Igorek był z babcią na dworze ... No ale wiadomo teraz jest ok za chwilę mogę nie mieć w co rąk włożyć.
No i drugi dzień radzę sobie sama, bo D. dziś kończy kurs i od jutra jest już z nami ...

Mała jest całkowitym przeciwieństwem Igorka- pięknie je i śpi po 3,4h. Igorek ledwo 2h spał no i jadł bardzo często.

Igorek to dzielny chłopak, bardzo dobrze radzi sobie z obecnością małej, gdy ja skupiam uwagę na niej (przebierając, karmiąc) ładnie się bawi, asystuje nam. Jest cudowny!

Pogoda piękna i ażz oczekać się nie mogę żeby wyjść z dziećmi na dwór tylko podwójny wózek musimy kupić, bo innej opcji nie ma, a nie wyobrażam sobie nie wychodzić na dwór...

Tonya
jak Wy sobie będziecie radzić? Zdrówka dla Was!

Pflaume wstaw zdjęcie obciętej Kasi!

Taycia Wy już w Polsce?

Pozdrawiamy!

Karolaola, to super, że tak dobrze sobie dajesz radę. Jak Cię czytam to, aż chcę mi się mieć drugie maleństwo :-)

Zdjęcie wrzuce wieczorkiem bo teraz to wpadłam tylko na chwile ;-)

Karolaola - nie, jestesmy jeszcze w IE. Do Polski lecimy 21 marca w pierwszy dzien wiosny :-) U mnie tez Mikus byl aniolek,a teraz chyba jakis skok przechodzi,bo wszedzie mu zle...albo moze mu zeby ida? :-( Super,ze Igorek dba o siostre.. juz jej zazdroszcze starszego brata :-)

U Nas spacer wyglada tak,ze Mikolaj jak sie nie ruszam to dostaje w glowe w wozku,a sie nie ruszam,bo Szymon zamiast spacerowa to zbiera kamyczki!!!!! i wrzuca je do studzienek :-D:-D:-D

Tonya - na pewno Kochana ogarniesz ich dwoje. Na bank,daj sobie czas no i uzbroj sie w cierpliwosc.

Agulaula - a jak tam Agatka? napisz pare slow.

Piszcie Mamuski piszcie co slychac u Was....

reklama
Do góry