reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Karolaola - kruszynka z tej twojej coreczki!

Tak patrze na wage dzieci rodzonych (oprocz Ciebie Tonya ,bo Ty masz duzych chlopcow) to mialam niewiarygodne szczescie,ze Mikus 35 tyg ,a wagowo az 3 kg... Z reszta teraz ma juz 9,7 kg,wiec kolosa mam niezlego...:szok::-D teraz czas na Ciebie Bishopka ;-)

KAROLA SERDECZNE GRATULACJE, ŁADNE IMIĘ dla małej odpoczywajcie ;-)
Taycia ciesze sie ze wszystko w porzadku;-)
U nas tez koncówka choroby u WI, dalej ma problem z kupa blokuje sie psychicznie i nie chce robic;/boje sie ze to moze miec konsekwencje w pozniejszym czasie...
ja mam dolek, dzis ostatni dziewn w pracy wyslylam wszedzie cv i cisza... do tego mamy stres ze nie zdazymy z projektem zeby zalapac sie na korzystny kredyt...ehh

cześć dziewczyny!

wieki mnie nie było. jakoś tak brak mi czasu na kompa, a wieczorami to już sił nie mam. Nadal z Olcią jestem na wychowawczym, często bez K bo on w pracy za granicą niestety. Mamy już 11 ząbków ostatnia 3 wychodzi. Prawdą jest ze są najgorsze, między świętami a Nowym mieliśmy meksyk, gorączka 3 dni i noce, maruda do kwadratu, ale daliśmy radę a na początku stycznia pojawiły się kiełki.
Karola gratulacje, życzę Wam wszystkiego dobrego.

reklama
Cześć Dziewczyny!!!

Karolaola gratulacje serdeczne!!!! Niech Wam córcia zdrowo się rozwija i będzie Waszym szczęściem i radością największą obok Igorka oczywiście :-) Wiem co czujesz, bo sama bardzo tęskniłam za Arturkiem a teraz jak widzę, ze jest mu trudno zaakaceptować zmiany w naszej rodzinie to często też doprowadza mnie to do łez...Nie jest łatwo mamom czasem oj nie...serce rozdarte na dwie części czasem mam, ale dajemy radę.

U nas groźnie, bo Arturo od wczoraj ma infekcje wirusową dla niego oczywiście niegroźną, ale lekarz mnie dziś postraszył, że noworodek jak to złapie to będzie od razu zapalenie płuc i szpital...więc się martwię i izoluję ich jak się da...najbliższe dni pokażą, w którą stronę to pójdzie. A poza tym mały Daniel rozwija się pięknie, w 3 tygodnie na piersi przytył kilogram i ma już prawie 5 :-) A oto jego fotka:
Z telefonu Kasi 109.jpg
Tak nam kiedyś po kąpieli w ręczniku zasnął :-)

Bishopka kciuki bardzo za Ciebie trzymam, a Hania piękne imię. Znam same fajowe Hanie :-)

Zdrówka dla wszsytkich chorujących dzieciaczków!

Do góry