reklama
Monila, dziewczyny mają rację.
Planując staranka na marzec będziesz się bała coraz bardziej i odwlekała w czasie. Idźcie na całość, zacznijcie teraz nie myśląc o tym za wiele. Nie wiem jak to jest stracić dziecko i szczerze Wam współczuję, ale myślę że maleństwo ukoi choć trochę Wasz ból. Życzę Wam, żeby się udało, żeby wszystko zakończyło się pozytywnie. Mam nadzieję, że limit nieszczęść już wyczerpaliście.. Trzymam kciuki z całych sił. I nigdy nie pytaj czy możesz tu być, jesteś sierpniową mamą, tak samo jak my. Buziaki ogromne.
Planując staranka na marzec będziesz się bała coraz bardziej i odwlekała w czasie. Idźcie na całość, zacznijcie teraz nie myśląc o tym za wiele. Nie wiem jak to jest stracić dziecko i szczerze Wam współczuję, ale myślę że maleństwo ukoi choć trochę Wasz ból. Życzę Wam, żeby się udało, żeby wszystko zakończyło się pozytywnie. Mam nadzieję, że limit nieszczęść już wyczerpaliście.. Trzymam kciuki z całych sił. I nigdy nie pytaj czy możesz tu być, jesteś sierpniową mamą, tak samo jak my. Buziaki ogromne.
Bishopka ja również używałam monitora oddechu, firmy Angelcare, model: monitor + niania elektroniczna - mogę powiedzieć, że to rewelacyjna sprawa dla wszystkich nadwrażliwych mam. Zanim kupiłam to cudo, często podchodziłam do małego i sprawdzałam czy na pewno oddycha. Z monitorem każda mama może być spokojna. Nawet gdy maluszek śpi na brzuchu, nie ma się czym martwić! Przed zakupem obawiałam się fałszywych alarmów, ale przez rok używania nie było ani jednego :-) Szczerze polecam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa i za opinie o monitorach. Zakupię i będę spokojna. Tak jak teraz zakupiłam detektor tętna płodu.
Za kciuki także dziękuję, trzymajcie mocno, a za gratulacje podziękuję jak się uda
Za kciuki także dziękuję, trzymajcie mocno, a za gratulacje podziękuję jak się uda
T
taycia
Gość
Tak pisalyscie o tym namiocie z kulkami,ze wczoraj zabralam Szymka do centrum zabaw i dzisiaj mam takie zakwasy,ze szok!!!!!! bylismy tam bite 3 h ... Szymusiowi najbardziej spodobal sie samochod , basenu z pilkami troszke sie bal,ale pozniej weszlam z nim i mielismy swietna zabawe! ogolnie szczerze Wam polecam. Dzisiaj w nocy przespal 12 h taki byl wykonczony po wczorajszym
Pokazcie jak wygladaja Wasze Kochane Smyki
Pokazcie jak wygladaja Wasze Kochane Smyki
Witajcie!
taycia my też wczoraj pierwszy raz byliśmy w zozolandi i Igor był zachwycony. Świetnie się tam odnalazł i sam wspinał się na zjeżdżalnie, z której nie bał się zjeżdżać:-). Z pewnością będziemy tam bywać, ale powiem szczerze, że ja już za chwilę w ogóle nie będę się nadawać na takie szarżowanie z małym ...
Dziewczyny pomóżcie. Poszukuję prezentu dla 3.5 latki i nie mam w ogóle pomysłu czym się bawią takie dziewczynki
taycia my też wczoraj pierwszy raz byliśmy w zozolandi i Igor był zachwycony. Świetnie się tam odnalazł i sam wspinał się na zjeżdżalnie, z której nie bał się zjeżdżać:-). Z pewnością będziemy tam bywać, ale powiem szczerze, że ja już za chwilę w ogóle nie będę się nadawać na takie szarżowanie z małym ...
Dziewczyny pomóżcie. Poszukuję prezentu dla 3.5 latki i nie mam w ogóle pomysłu czym się bawią takie dziewczynki
Karolaola - Lego albo z tańszych opcji np gra memory - rewelacyjna na rozwijanie pamięci dziecka
a są różne więc można wybrać z ulubionymi postaciami z bajek Ravensburger MEMO Księżniczki memory pamięć (2768874436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRA Ravensburger - MOSHI MONSTERS - MEMORY MINI (2815328461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRA Ravensburger - KUBUŚ PUCHATEK - MEMORY MINI (2746433602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo jeszcze zestaw ciastoliny , tusze i pieczątki?
Taycia a tu masz Agaciocha :-)
a są różne więc można wybrać z ulubionymi postaciami z bajek Ravensburger MEMO Księżniczki memory pamięć (2768874436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRA Ravensburger - MOSHI MONSTERS - MEMORY MINI (2815328461) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
GRA Ravensburger - KUBUŚ PUCHATEK - MEMORY MINI (2746433602) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo jeszcze zestaw ciastoliny , tusze i pieczątki?
Taycia a tu masz Agaciocha :-)
T
taycia
Gość
Agulaula - ojejciu,jaka slodka! i jak madrze patrzy
reklama
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Monila, Twój mąż ma racje. Spróbujcie i nie odwlekajstaranek na później. Ja też tak robiłam i im bliżej było tym gorszy stres iniepewność. Aż któregoś razu poszliśmy na „spontan” i w 3 cyklu się udało ;-)
Trzymam mocno kciuki i czekamy na wieści ;-)
Bishopka, trzymam mocno.
Taycia, widocznie zabawa go zmęczyła.
Agulalula słodziutka :-)
Trzymam mocno kciuki i czekamy na wieści ;-)
Bishopka, trzymam mocno.
Taycia, widocznie zabawa go zmęczyła.
Agulalula słodziutka :-)
Ostatnia edycja: