reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Śliczne dzieciaczki macie!!!! Agula sesja super :-)

To ja się moim Arturkiem pochwalę też:
IMG_0201.jpg

Saga nasze sanki już dotarły, bo jednak na Mikołaja mu kupiliśmy. Wybraliśmy proste drewniane z oparciem i są ok.

Taycia Arturo nigdy smoczka nie używał i na razie się to utrzymuje.

Pflaume daj znać co z wymazem.

Karola wreszcie się doczekałaś!!!! Brawo dla Igorka!!!! Ja glukozy też miło nie wspominam, ale wynik był ok więc mam już to za sobą.

reklama
Hej!
Tonya - alez Arturek jest slodki. I jakie ma piekne, duze oczy!!!!!!!
Karolaola- tak,masc pomogla dzieki Bogu. Teraz meczymy sie z katarkiem.
Brawo za pierwsze kroczki!!!!!!
U Nas ok. Zabieram Szymcia ze zlobka i od Nowego Roku bedzie ze mna i z Mikusiem. Ciekawe jak sobie dam rade,bo poki co jest cud miod ,bo do 16 mam tylko jednego na glowie :-)

Witajcie! Niby siedzę w domu a ciągle nie mam czasu! Zawsze coś!
Karolaola co do pieczenia to u nas też sernik obowiązkowo! Ja bardzo lubię z brzoskwiniami. Ponadto to sama nie wiem ale może czekoladowca, knoppers. Ja zawsze mam problem co upiec.
Sorry że nie odpisuję Wam wszystkim ale urządzamy sobie z syniem i mężem wieczór filmowy, oglądamy Artura i miminków. Już na mnie krzyczy że siedzę przy laptopie.
Dziewczyny śliczne macie dzieciaczki!
Agulaula masz prawdziwą modelkę w domu!
Dobrej nocki!

Tonya śliczny blondynek- swoją drogą to tu sami niebieskoocy kawalerowie rosną:-)
taycia a skąd taka decyzja?

A więc i Igorek:

Załączniki

• IMG_2960.jpg
    IMG_2960.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 43
Igorek jaki słodziak! i jakie kręcone włoski ma :-D ścinaliście mu czy nie zamierzacie??
Decyzję podjęłam,bo :
- Szymon od kiedy chodzi do żłobka to leje mu się z nosa, prycha,psika, kaszle zarażając ciągle Mikusia. Mikuś znowu ma katar,który powoduje kaszel. Modle się żeby zwalczył tym razem ten wirus i żebyśmy już nigdy nie wrócili do szpitala...
- wydajemy ostatnie pieniądze na żłobek...
- Szymon wraca nie do życia (bardzo mało śpi w żłobku) wraca więc zmęczony, marudny, płaczliwy (jest zupełnie inny w weekend,kiedy jest w domu)

Ja i tak prawdopodobnie wrócę na półetatu do pracy to wtedy Szymcio znowu będzie miał okazję wrócić do żłobka albo może znajdziemy im obojgu jakąś nianię. Może za dużo zmian było w jego życiu ( zamiana nianii na żłobek, urodziny Mikołaja) i stał się zaborczy, wymuszający i strasznie płaczliwy,aż uszy bolą...może wpaść w histerię i płakać z 30 min.

Tonya Artur boski jest;-)
Karolaola bravo dla Igorka i tez cukiereczek z niego;-)
Taycia skroo widzicie wiecej plusow niz minusow to jak najbardziej robcie taak i bierzcie z tego zlobka, na pewno dasz sobierade choc tez bedziesz miala chwilowy problem zeby sie przestawic i wpasc w rytm z dwoma ale na pewno szybko pojdzie;-) Pozowdzonka i zdrowka da maleństw;-)

Witajcie!:-)

taycia
z pewnością dacie radę, dotrzecie się w trójeczkę i będzie ok! Szkoda Szymcia, w żłobku pewnie nie przywiązują wagi do tego czy dziecko śpi tyle ile zwykle i mogę się domyślać co się dzieje jak wraca ze żłobka- Igor jak nie dośpi to jest tragedia! Planujesz wrócić od razu po macierzyńskim do pracy? Ja się tego boje i nie chcę, ale może uda mi się załapać na ten roczny macierzyński:-D liczę na to.
Włosków Igorkowi ścinać nie zamierzamy, jedynie grzywkę przycinam.

Dziewczyny w gazecie GLAMOUR jest kupon zniżkowy 20zł do H&M wystarczy zrobić zakupy za 50zł także super się opłaca. Ja upolowałam dwa i dzisiaj byłam na zakupach, bo Igorowi parę rzeczy brakowało. Dla małej też kilka rzeczy wzięłam, ale powiem Wam, że teraz nie mam takiego parcia na zakupy. Z Igorem to już powoli wszystko miałam a teraz tylko kilkanaście ciuszków. Ale fakt, że grubsze rzeczy już są zostały ciuszki i pościele, kocyk i... muszę zrobić listę, bo nie pamiętam co jest potrzebne:szok:

U nas sypie a my ani kombinezonu ani sanek nie mamy:-D

reklama
Karolaola - no dokładnie... dzisiaj jak i wczoraj był super chłopak,a jak wraca ze żłobka to wiecznie tak przemęczony,że sam nie wie czego chce... :eek:

Ja też nie miałam parcia z kupowaniem rzeczy dla Mikusia,bo mam bardzo dużo po Szymciu. Jedyne co nowe mu kupiłam to kocyki, nową powłoczkę z pościelą... ty masz cięższy orzech do zgryzienia, bo będzie córeczka...macie wybrane imię już??
Ja oczywiście,że wracam do pracy :tak::tak: zobaczę tylko czy będzie to cały etat ,czy tylko pół....

Do góry