reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

no mogę Wam jeszcze pokazać zdjęcia z sesji - niespodzianki - zrobiłyśmy zdjęcia na kartki świąteczne i kalendarze :-)
_MG_4681.jpg_MG_4767.jpg_MG_4743.jpg_MG_4714.jpg

reklama
kilka dni a tu tyle postow;P
Agula sliczna mala i namiot swietny;-)
Monila dziewczyny mjaa racje jesli chodzi o starania, podczytuj udzielaj sie jak najczesciej;-)
Bishopka Gratki wielkie i 3 mam kciukasy na pewno wsio bedzie ok;-)
Tonya najlepszego z okazji rocznicy poznania;-)
Karola fajnie ze remon skonczony i wsio gra mam nadzieje ze zyjesz po glukozie bleh;/
Pflaume smiggaj na wymaz!;p
Mama 80 witaj po przerwie ;-)
co do swiat ja kupuje sanki od moich rodzicow daja na nie kase i zastanawaim sie nad tymi full wypasionymi z pchaczem itd ma ktos takie albo lepiej zwykle??
dostal od nas krzeselka z mamuta dostanie dywan- autostrade i nie wiem co jeszcze ...
przepraszam ale wszystkim nie odpisze bo njuz nie pamietam...
Taycia mam nadzieje ze grzyb zniknal a lekarze wszedzie beznadziejni niestety;/ swietnie ze Szymcio sobie radzi w zlobku i mega duzy facet Miko pewno tez urosnie w sile;)

Pflaume - pokazuj zdjecie corci!
Saga - dawaj zdjecie Wiktorka!
Pokazmy jak zmieniaja sie nasze dzieci.

Czy Wasze pociechy nadal uzywaja smoka? my mielismy okres,ze byl uzywany tylko do spania, a od kiedy ida 4-ki Szymon nie wypluwa go nawet na sekundke....:dry:

Saga, umówiłam się ze swoim, że w przyszłym tygodniu mam iść.
Co do sanek my kupujemy zwykłe z oparciem, doszłam do wniosku,że dłużej Jej posłużą.
Taycia, wrzucę jakąś fotkę wieczorem ;-)
Kasia używa smoczka do spania, w ciągu dnia bardzo rzadko nochyba, że jest już śpiąca. Najczęściej smoczek leży w łóżeczku na podusi razemz p.metką :-)

Taycia smoka ma a jak go dojrzy za dnia< staram sie ukryc?>wieczorem z nim zasypia, ;/ ale poki nie bedzie na tyle kumaty zeby go oddac nie bede stresowac... mysle ze pojdzie lepiej potem niz teraz gdzie do konca nie bedzie swiadomy a sie do niego przyzwyczail...
zdjecie dam ale na dniach musze jakies zrobic i wrzucic na kompa;-)
Pfalume na reszcie, dzieki za podpowiedz;-)

reklama
Witajcie:-)

agulalula Agatka Śliczna!
saga ja też myślę o takich wypasionych sankach, ale u nas i na drugi rok się przydadzą także jestem na tak:-D

Igorek chodzi:-)! Wprawdzie jak się spieszy to spada na cztery, ale większość na nóżkach:-)

taycia jak Mikołaj? Maść pomogła? Smoczka nie używamy.
mama80 to co pieczesz na święta:-p?
sagaa glukozy nie chcę wspominać- nie miałam cytryny, a badanie po glukozie było po 1,5h a nie po 2h mam nadzieję, że nie wpłynie to na wynik. Jak będzie coś nie tak to zrobię jeszcze raz:baffled:...

Dziewczyny a co u Flower, Jagienki i Nikos? W ogóle się nie udzielają czy tylko na zamkniętym, nie wiecie?

Do góry