reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
taycia jak Mikołaj? Trzymamy kciuki i czekamy na wieści, że Wy już w domku. Jak Szymek sobie radzi bez Ciebie?

Dzieciaczki niechodzące jak postępy u Was? Igor pójdzie od mebla do mebla, ale jak dłuższa trasa przed nim to hop na cztery ... oby do marca się wyrobił:-D!

My od dziś mamy remont a ja już chcę koniec, ale jakieś 2 tyg i będzie pięknie ...

Pozdrawiamy:-)

Hej dziewczyny!
Mój Arturo od środy opuścił grono "niechodzących" :-) Po prostu wstał i ruszył zataczając się, zaśmiewając się przy tym i przewracając się co chwilę, a teraz to już całe mieszkanie obejdzie bez wywrotki. Tak więc Karola dni Igorka też są policzone :-)

Taycia wypuścili Was dzisiaj ze szpitala? Była szansa więc trzymam mocno kckuki za to!!!!

Pflaume póki nie wiesz co Ci jest bądź dobrej myśli, to najlepsze co możesz zrobić i faktycznie skonsultuj się z innym lekarzem, żeby mieć pewność. Mam nadzieję, że to nic groźnego i że szybko Cię wyleczą po postawieniu dobrej diagnozy.

U nas znów pada a ja padam razem z deszczem tak mi się oczy zamykają...

Oj dziewczyny obyście miały rację, ja tak strasznie się doczekać nie mogę:-D

Tonya gratki dla Arturka! A jakieś przygotowania na przyjście malucha czynisz już? Zostawiasz Arturka w łóżeczku czy przenosicie się do 'dorosłego' łózka?

U nas po długim spokoju i wprowadzaniu powolutku produktów mlecznych nawrót biegunek, śluzu w kupkach i plamki na skórze. Jestem podłamana, bo nie wiem co dalej. Jutro idę do lekarza. Już tak dobrze nam szło, a teraz to my chyba nic jeść nie będziemy ... Nie wiem od czego to cholerstwo czy typowo skazowe czy inne świństwo!

Karolaola, współczuje remontu, ale z drugiej strony bedziesz go mieć już z głowy.
Może ta biegunka, to chwilowa?

Tonya, mam nadzieje. Na razie jest bez zmian :-( Jutro albo po jutrze planuje iść zrobić wymaz...
Gratki dla Arturka.

Karolap do mnie pisała, że od niedzieli ma popsutego kompa. Związku z tym nie wie kiedy będziena Forum. Jak Karola się do mnie odezwie, to dam Wam znać.

Cześć!

Mieliśmy wyjść dzisiaj,ale wczoraj Mikuś znowu mi zasłabł i stracił kolor i trzeba było go ratować tlenem. Dzisiaj lekarz i tak stwierdził,że Mikuś jest gotowy do wyjścia do domku i prawdopodobnie jutro już będziemy. Trzymajcie kciuki. Dzisiaj znowu nie mógł wziąć oddechu,ale pielęgniarka pokazała mi,że trzeba zachować spokój, ułożyć go w pozycji pionowej i sam wróci do siebie. No nic, obym była silna i spokojna i dała radę... muszę!

A Marzenixx nie rodzi już czasem?

Tonya - gratulacje dla Arturka ;-)

U Nas wyszły 4 i zębów mamy już 10 :-D Jak Szymon radzi sobie beze mnie? strasznie tęskni. Zamieniłam się z Mężem w sobotę na kilka godzin i Szymcio nie opuszczał mnie na krok,a jaki był szczęśliwy! bardzo mi go brakuje. Jestem bardzo rozdarta,ale wierzę,że już zaraz wszyscy będziemy razem. W żłobku daje sobie coraz lepiej radę. Mamusia jest z niego dumna!!!!!!!!!!!!!

taycia - czy w związku z opisywanym przez Ciebie problemem małego Mikusia z "łapaniem oddechu" nie rozważałaś może zakupu monitora oddechu? W razie "w" mogę coś polecić, gdyż sama używałam.
Wybacz jeśli uznasz mój post nie na miejscu w związku z tym, że jestem tylko tzw. osobą podczytującą forum i odzywającą się sporadycznie.
Gratuluje drugiego synusia - podziwiam i zazdroszczę :tak:

reklama
Do góry