sagaa31
Fanka BB :)
Ja mialam dola przez pogode i sytuacje rodzinna beczalam cala sobote ale jest mi lepiej, nie raz mam glupie mysle bo madre nie sa zeby skonczyc ze inni beda mieli lzej beze mnie, ale dzis rano do mnie dotarlo ze jestem EGOSITKA inni chca zyc a nie moga bo zmagaja sie z innymi wiekszymi trudnosciami a ja wciaz siedze i dupce sobie niepotrzebne farmazony. Od dzis koncze z tym wiadomo beda ciezsze dni ale w koncu bedzie tak jak chce bo do tego daze nbede miala swoje m 2 dziecko i prace i bede zyla bo mam dla kogo wiec dla pociesze nie Karola glowa do gory, ja tez mialam ciezkie dziecinswto wiem jak sie czujesz bo tz czesto zostaje sama z malym i doskwiera mi samotnosc ale ja sobie w tedy organizuje czas jade gdziezs z malym chocby do sklepu spotykam sie ze znajmomy bo wiem ze jak praca sie znadjdzie bede miala mniej czasu na spotkani itd. Pflamue co sie dzieje ze zdrowiem????
U nas tez zimno snieg topnieje na szczescie, mlody zmierzly wczesniej wstaje i do glowy idzie dostac ale dajemy rade
milego poniedzialku wam zycze;-)
Taycia ciesze sie ze juz stanelas na nog;-)
U nas tez zimno snieg topnieje na szczescie, mlody zmierzly wczesniej wstaje i do glowy idzie dostac ale dajemy rade
milego poniedzialku wam zycze;-)
Taycia ciesze sie ze juz stanelas na nog;-)