reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karola, Maja siada chociaż na nocnik? Bo nasza nie chcę ani tu, ani tu...
Taycia, będzie dobrze. Zdrówka dla Szymusia.
Karola, nasza Niunia je już prawie wszystko. Ilość posiłków to zależy. Staramy dawać się o tych samych porach, żeby Córcia się przyzwyczaiła. W ogóle Kasia to straszny głodomorek.
Mucha, hej. Ja też nie mogę narzekać na spanie Kasi, żyć nie umierać... Ma jedną drzemkę w ciągu dnia od 12 nawet do 15. Przed 20 już śpi i przesypa całe noce tak do 6.30-7.00, a dzisiaj spała do 8.
Saga, Agulalula, ja też Wam gratuluję zmiany stany cywilnego.
Marzenixxx, Lukrecja hej.
Szuszu, nie jest tak źle, daje radę.

reklama
Hej

Karola
, Maja siada chociaż na nocnik? Bo nasza nie chcę ani tu, ani tu...

Taycia, będzie dobrze. Zdrówka dla Szymusia.

Karolaola, nasza Niunia je już prawie wszystko. Ilość posiłków to zależy. Staramy dawać się o tych samych porach, żeby Córcia się przyzwyczaiła. W ogóle Kasia to straszny głodomorek.

Mucha, hej. Ja też nie mogę narzekać na spanie Kasi, żyć nie umierać... Ma jedną drzemkę w ciągu dnia od 12 nawet do 15. Przed 20 już śpi i przesypa całe noce tak do 6.30-7.00, a dzisiaj spała do 8.

Saga, Agulalula, ja też Wam gratuluję zmiany stany cywilnego.

Marzenixxx, Lukrecja hej.

Szuszu, nie jest tak źle, daje radę.

pflaume tak sadzam ja kilka razy dziennie na nocnik lub nakladke zalezy jak mi wygodniej i prawie za kazdym razem jest siku, jak srobi to zwiewa z nocnika...

jej ale sie rozpisalyscie- nie nadazam z czytaniem!!!!

mucha to jakby co będę chętna na tą miękką gondolkę. No chyba że mi cały zestaw sprzedaż:-D
hej Lukrecja konkretna babeczka z Twojej niuni:-)

Szaleją Wasze maluchy z zębami u nas dolna dwójka wychodzi tyle widzę jak się śmieje, bo nie da sobie zajrzeć choć ja chętnie bym podejrzała:-D

Tonya ja też chciałam się z małym położyć, ale obiad ktoś musi zrobić ... i tak mały śpi, a ja mam chwilę dla siebie, a i obiad się robi ...
O chuście też myślałam, ale jednak co wózek to wózek.
U nas na razie pozostało na Emilce albo Marcelince (mój typ z pierwszej ciąży)

Pflaume no u nas też głodomorek:)

A smażycie mięso czy tylko gotowane, na parze?

Nam dziś doszła spacerówka lekka, bo nasz x-lander to kobyła i po obiedzie wyruszamy na spacer ...

Pflaume ja zmieniłam stan cywilny ponad dwa lata temu mialas anpisac Szuszu i Agula hehe
Ja posadzilam wczoraj ale nic zalozylam papmka i kupa:baffled:i za bardzo mu sie nie podoba topek ale czaji baze i posiedzial chwile a wczeniej ryk i zgrzytanie zebami;-)

Mucha - ja już dawno Tobie powiedziałam,że jesteś niesamowita i jedyne co mogę zrobić to spróbować być bardziej pewna siebie no i nie zwracać uwagi na płacz,no ale z każdym dniem będzie mi łatwiej.
Mąż i tak nalega na ten żłobek,ale jeśli będzie chory to i tak będę musiala zostać z dwójką czyli nie wiem jaki sens jest wydawania tyle kupy kasy,a dziecko i tak będzie chodziło sporadycznie... :angry:

Dla mnie największym wyzwaniem będzie wstawanie ( często mam karmienie koło 4, zanim mały zaśnie jest po 5,a Szymon wstaje o 7). No i karmienie,usypianie jednego,drugiego,gdy chcą w tym czasie czegoś ,a Mama tylko jedna... :-( ja ogólnie to jestem boidudek i boję się wszystkich nowych rzeczy.

Karola, to fajnie masz. U nas z tym ciężko...
Karolaola, lepiej głodomorki niż niejadki.
Saga, faktycznie myślałam o Szuszu, a napisałam o Tobie.
Taycia z czasem na pewno będzie lepiej.

Ja nie byłam. Póki co nie widzę żadnych nieprawidłowości. Na pewno bym poszła gdyby była taka potrzeba. "Lepiej dmuchać na zimne". Poza tym pediatra też potrafi stwierdzić jakieś problemy i wysyła wtedy do ortopedy

reklama
Do góry