moniek pulmex baby do smarowania klatki piersiowej, plecków i tu mama80 pisała stópek- polecam Ci, nie wyobrażam sobie podczas kataru nie smarować tym małego na noc. No i u nas, mimo że długo się wzbraniałam by stosować- sprawdził się nasivin na noc. Po opróżnieniu noska zakraplam i noc przespana. Mogą pomóc jeszcze porozwieszane mokre ręczniki na łóżeczku. Aaa i u nas jeszcze kładłam małemu wyżej główkę, bo na płasko charczało mu w nosku. Trzymajcie się!
taycia nie załamuj się. Ważne jest również Twoje samopoczucie i zdrowie także jeżeli taka konieczność to podaj butlę i zdrowiej. Może uda się utrzymać pokarm. Podziwiam i trzymam kciuki!!!
szuszu a problemy ze spaniem to jakie dokładnie: wybudza się, nie chce sam spać, nie w łóżeczku, czy może zęby ...?
agulalula u nas od około 2 miesięcy Igor robi kupkę na nocnik. Co do siku to jak się uda, bo nie umie zakomunikować tak jak kupkę.
Jutro mam prenatalne także pochwale się co i jak
taycia nie załamuj się. Ważne jest również Twoje samopoczucie i zdrowie także jeżeli taka konieczność to podaj butlę i zdrowiej. Może uda się utrzymać pokarm. Podziwiam i trzymam kciuki!!!
szuszu a problemy ze spaniem to jakie dokładnie: wybudza się, nie chce sam spać, nie w łóżeczku, czy może zęby ...?
agulalula u nas od około 2 miesięcy Igor robi kupkę na nocnik. Co do siku to jak się uda, bo nie umie zakomunikować tak jak kupkę.
Jutro mam prenatalne także pochwale się co i jak