moniek83
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, tak pomyliłam sie. Pawełek waży 14kg!!!. Szybko pisałam jak mały spał i pomyliłam sie. Dobranoc i spokojnej nocki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, tak pomyliłam sie. Pawełek waży 14kg!!!. Szybko pisałam jak mały spał i pomyliłam sie. Dobranoc i spokojnej nocki.
to normalne, lęk separacyjny...milo mi, ze calkiem o mnie nie zapomnialyscie. w miare jak tylko bede miec czas to bede pisac na biezaco co u nas
moniek 24 kg to faktycznie troche sporo, nie chce sie wtracac, ale nie martwi Cie ta waga? co do nocek to moze faktycznie zeby... na pocieszenie moge napisac, ze moj nadal nie przesypia calych nocy, moze ostatnim czasy jest odrobine lepiej,ale i tak musze do niego wstawac
Dziewczyny czy wasze dzieciaczki tez takie mamusine, bo moj to by mnie momentami na krok nie odstepowal i w dodatku zazdrosny jak np widzi, ze A. mnie przytula i daje buzi to sie zlosci, albo dzis kolezanka byla, siedzialam z nia przy stole i chcialam wypic kawe, ale oczywiscie Kuba zly ze to komus innemu poswiecam uwage a nie jemu zaczal strasznie marudzic i musialam sie nim zajac.. czasem naprawde bywa to maczace... Jak to jest u was??