reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie po dłuższej przerwie!! :-)Czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta? :-) Doczytuję Was co jakiś czas ale jakoś zawsze coś do zrobienia było i nie dałam rady napisać posta ech. Widzę, że dużo mamusiek oczekuje kolejnego dzidziolka - gratulacje dla Was - mówię w liczbie mnogiej , ponieważ naprawdę nie wiem ile tak dokładnie Was jest. Jeszcze raz gratki i powodzenia!
A u nas jakoś leci mamy 4 ząbki , roczek za nami niedługo 13 miesiąc będzie leciał. Aj jak te dzieci szybko rosną prawda?.
Pflaume to marudzenie pewnie na ząbki ech jak te biedaki nasze się namęcza
taycia oby gorączka była na ząbki (choć lepiej żeby w ogóle jej nie było) Nikoś jak miał gorączke - też myslałam, że na ząbki , okazało się iż miał gardełko chore ;/ Zdrówka dla was oby szybko spadła!

Wszystkie mamuśki i dzieciaczki pozdrawiam i ściskam mocno! :-)

Czesc Kamisia!

Ja Ciebie pamietam. No wlasnie, dzisiaj goraczka zniknela,a pojawil sie brak apetytu i lekkie wymioty. Moze rzeczywiscie to gardelko? robilas cos czy od razu do lekarza?

taycia u nas było dokładnie tak samo. Gorączka raz było na drugi dzień już nie a wieczorem znów. Jeść też bardzo mało i wymioty. Oczywiscie dawałam coś przeciwgoraczkowego ale od razu poszłam do lekarza i potrzebny był antybiotyk- po tym od razu przeszło. Tak właściwie nigdy nie wiemy co dokładnie boli nasze skarby więc lepiej iść to sprawdzić niż nie daj Boże miałoby to przerodzić się w większą poważniejszą infekcję. Daj znać co i jak! Dużo zdrówka!

Puściutko tu dziś znów....

Hej Kamisia ja Cię pamiętam ;-)
To na pewno na ząbki bo wychodzą Jej 2 górne jedynki, nacierpią się nasze pociechy :-(

Taycia, a zaglądałaś Szymonkowi w buźkę żeby zobaczyćgardełko? Ten brak apetytu to też może być prze ząbki niekoniecznie gardełko.

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim!
Pflaume Tak sie nacierpią , a przecież to mleczaki i tak wypadną ech. u nas też idą górne 1 i 2 całe dziąsełko napuchnięte i czerwone. :-( Musimy jakoś to przetrwać razem z naszymi maluszkami :-)

Życzę wszystkim miłego dzionka!
Uciekamy na spacerek :-)

Kamisia u nas jest tak samo. Dziąsełko strasznie spuchnięte :-( Zęby powinny wychodzić raz i bezboleśnie, a w razie jakiegoś ubytku rosnąć nowe, tak jak włosy.

reklama
Pflaume Zgadzam się z tym ale nic nie poradzimy tak było jest i będzie heh.

Kobitki mam do was pytanie czy któraś z was podaje swojemu dziecku mleko Hipp Bio Combiotik 3 ??? Bo mam kilka na zbycie tyle, że z datą ważności 28.09.2012 jak ktoś chętny pisać!

Do góry