reklama
biedroneczka1980
Fanka BB :)
Witam
ostatnio tu nie zagladalam, ale troche urwania glowy mialam z moimi nowymi zyciowymi zmaianami, sprawy bankowe urzedowe potrafia glowe zajac. Jak juz zapewne niektore z Was wiedza Rozalka biega na calego samodzielnie juz od poltora miesiaca. Odwczoraj rozstralysmy sie ze smoczkowa butla i mleko pijemy z kubka Lovi. Pozatym mamy 8 ziebow i ida nam czworki, mala jest marudna i oprocz tego ma dni ze moglaby mi przyslowiowo "wisiec na spodnicy". To tyle co u nas pokrotce.
Marzenix spoznione gratulacje
ostatnio tu nie zagladalam, ale troche urwania glowy mialam z moimi nowymi zyciowymi zmaianami, sprawy bankowe urzedowe potrafia glowe zajac. Jak juz zapewne niektore z Was wiedza Rozalka biega na calego samodzielnie juz od poltora miesiaca. Odwczoraj rozstralysmy sie ze smoczkowa butla i mleko pijemy z kubka Lovi. Pozatym mamy 8 ziebow i ida nam czworki, mala jest marudna i oprocz tego ma dni ze moglaby mi przyslowiowo "wisiec na spodnicy". To tyle co u nas pokrotce.
Marzenix spoznione gratulacje
T
taycia
Gość
Marzenixx- nie obejrzysz się i zaraz będzie końcówka.
Mi to nawet nie wiem kiedy to zleciało. Dzisiaj byłam na wizycie w szpitalu i Mikuś leży nisko... jeśli nie będę się oszczędzała lekarka pow,że grozi mi przedwczesny poród... a jeszcze Szymon sam włazi na schody , Łobuz jeden!!!:-)
Biedroneczka - Rozalka ,aktywna dziewczynka,ale z reguły dziewczynki we wszystkim są szybsze niż chłopcy :-) u Nas idą dolne dwójki ( 7 i 8 ząb Szymcia) i też Młody jest marudny... my pijemy z kupka Tommee Tippee i jest rewelacyjny!!!! mleko pijemy tylko z rana.
Mi to nawet nie wiem kiedy to zleciało. Dzisiaj byłam na wizycie w szpitalu i Mikuś leży nisko... jeśli nie będę się oszczędzała lekarka pow,że grozi mi przedwczesny poród... a jeszcze Szymon sam włazi na schody , Łobuz jeden!!!:-)
Biedroneczka - Rozalka ,aktywna dziewczynka,ale z reguły dziewczynki we wszystkim są szybsze niż chłopcy :-) u Nas idą dolne dwójki ( 7 i 8 ząb Szymcia) i też Młody jest marudny... my pijemy z kupka Tommee Tippee i jest rewelacyjny!!!! mleko pijemy tylko z rana.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
biedroneczka1980
taycia oj bidulko naganiasz sie za Szymkiem i jak tu sie oszczedzac. My mleko w sumie tez tylko rano i wlasnie z Lovi 360, (picie podaje z Nuk-a lub z normalnego kubka), potem mala mleko je w postaci gestej kaszki lyzka, to dziwny egzemplarz bo nigdy nie chciala kaszki do picia, a z mlecznych posilkow to jeszcze na wieczor dostaje piers, ale to juz po kapieli i w sumie pewnie juz nie dlugo, ostatnio wykluczylysmy karmienie popoludniowe i zgrabnie poszlo, teraz czas powoli na porzucenie wieczornego cycusia )
Ostatnia edycja:
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
biedroneczka dziekuje
taycia ale dużo przedwczesny czy tylko troszke?? hehe, ja tam bym chciala urodzić szybciej oczywiscie po 38 tc, ale licze ze tym razem nie przenosze
a ja to nie wiem kiedy to moje dziecie będzie pic z normalnego kubka lub z tego lovi 360, trafił mi sie uaprty egzemplarz i z innego kubka nie chce pic jak ze swojego niekapka z silikonowym ustnikiem, co jakis czas podsuwam mu z twardym ale nic z tego eh, a innych kubków to wogole nie daje sobie włozyc do buzi.... pewnie kiedys mu to minie, eh....
pozdrawiam
taycia ale dużo przedwczesny czy tylko troszke?? hehe, ja tam bym chciala urodzić szybciej oczywiscie po 38 tc, ale licze ze tym razem nie przenosze
a ja to nie wiem kiedy to moje dziecie będzie pic z normalnego kubka lub z tego lovi 360, trafił mi sie uaprty egzemplarz i z innego kubka nie chce pic jak ze swojego niekapka z silikonowym ustnikiem, co jakis czas podsuwam mu z twardym ale nic z tego eh, a innych kubków to wogole nie daje sobie włozyc do buzi.... pewnie kiedys mu to minie, eh....
pozdrawiam
T
taycia
Gość
Marzenixx - nie wiem co miała na myśli,bo przecież tutaj ginekologicznie nie badają,więc tylko wymacała główkę rękoma. Ja Szymcia urodziłam w 38 tyg. Teraz mam nadzieję,że wytrwam do terminu... oby tylko nie po ;-);-) No to Uparciuch Ci się trafił. Szymek właśnie nauczył się pić ze słomki :-)
biedroneczka1980
Alez moje dziecko ma dzis energie i apetyt, na sniadanie dwie kromki chleba jeszce zapite mlekiem, potem na 2 sniadanie miska kaszki, a teraz lata po calym mieszkaniu, oczywiscie po dobrych 2 h snu ) Wogole to moje dziecko coraz bardziej samodzielne sie robi, dzis rano o 7:50 wstala wlaczyla sobie zyrafke grajaca co ma w lozku do zasypiania i polozyla sie dalej spac, cwana sztuka, dzieki temu moglam sobie dluzej wypoczac bo wstala dopiero o 8:45 )
T
taycia
Gość
Biedroneczka - ooo tak,nasze dzieci coraz madrzejsze sie staja!
A Szymcio wczoraj i dzisiaj temp. 39'C... chyba na zabki,bo innych objawow nie ma :-( biedaczysko moje
BIEDRONECZKA - CZYZBY SIE UDALO??? GRATULUJE!!!!
A Szymcio wczoraj i dzisiaj temp. 39'C... chyba na zabki,bo innych objawow nie ma :-( biedaczysko moje
BIEDRONECZKA - CZYZBY SIE UDALO??? GRATULUJE!!!!
reklama
biedroneczka1980
Taycia zgadza sie, udalo sie, dzis na tescie ukazaly sie dwie krechy )