reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Marzenixx, są jeszcze maluszki, które nie mają ząbeczków... U Ciebie już połowa ciąży jak ten czas:-) Czasmi Wam zazdroszcze tych brzuszków:-)

reklama
Witam
ostatnio tu nie zagladalam, ale troche urwania glowy mialam z moimi nowymi zyciowymi zmaianami, sprawy bankowe urzedowe potrafia glowe zajac. Jak juz zapewne niektore z Was wiedza Rozalka biega na calego samodzielnie juz od poltora miesiaca. Odwczoraj rozstralysmy sie ze smoczkowa butla i mleko pijemy z kubka Lovi. Pozatym mamy 8 ziebow i ida nam czworki, mala jest marudna i oprocz tego ma dni ze moglaby mi przyslowiowo "wisiec na spodnicy". To tyle co u nas pokrotce.

Marzenix spoznione gratulacje

Marzenixx- nie obejrzysz się i zaraz będzie końcówka.
Mi to nawet nie wiem kiedy to zleciało. Dzisiaj byłam na wizycie w szpitalu i Mikuś leży nisko... jeśli nie będę się oszczędzała lekarka pow,że grozi mi przedwczesny poród... :baffled::baffled::baffled::baffled: a jeszcze Szymon sam włazi na schody , Łobuz jeden!!!:-)

Biedroneczka - Rozalka ,aktywna dziewczynka,ale z reguły dziewczynki we wszystkim są szybsze niż chłopcy :-) u Nas idą dolne dwójki ( 7 i 8 ząb Szymcia) i też Młody jest marudny... my pijemy z kupka Tommee Tippee 8610219156188208.jpg i jest rewelacyjny!!!! mleko pijemy tylko z rana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
taycia oj bidulko naganiasz sie za Szymkiem i jak tu sie oszczedzac. My mleko w sumie tez tylko rano i wlasnie z Lovi 360, (picie podaje z Nuk-a lub z normalnego kubka), potem mala mleko je w postaci gestej kaszki lyzka, to dziwny egzemplarz bo nigdy nie chciala kaszki do picia, a z mlecznych posilkow to jeszcze na wieczor dostaje piers, ale to juz po kapieli i w sumie pewnie juz nie dlugo, ostatnio wykluczylysmy karmienie popoludniowe i zgrabnie poszlo, teraz czas powoli na porzucenie wieczornego cycusia ;))

Ostatnia edycja:
biedroneczka dziekuje :tak:
taycia ale dużo przedwczesny czy tylko troszke?? hehe, ja tam bym chciala urodzić szybciej oczywiscie po 38 tc, ale licze ze tym razem nie przenosze:dry:

a ja to nie wiem kiedy to moje dziecie będzie pic z normalnego kubka lub z tego lovi 360, trafił mi sie uaprty egzemplarz i z innego kubka nie chce pic jak ze swojego niekapka z silikonowym ustnikiem, co jakis czas podsuwam mu z twardym ale nic z tego eh, a innych kubków to wogole nie daje sobie włozyc do buzi.... pewnie kiedys mu to minie, eh....:dry:

pozdrawiam :)

Marzenixx - nie wiem co miała na myśli,bo przecież tutaj ginekologicznie nie badają,więc tylko wymacała główkę rękoma. Ja Szymcia urodziłam w 38 tyg. Teraz mam nadzieję,że wytrwam do terminu... oby tylko nie po ;-);-) No to Uparciuch Ci się trafił. Szymek właśnie nauczył się pić ze słomki :-)

Taycia, to musisz się oszcZędzać, ile tylko się da. Choć na pewno to nie jest takie proste...

Jutro Kasia będzie miała 13 miesięcy, a od 2 msc sama chodzi :-)

Alez moje dziecko ma dzis energie i apetyt, na sniadanie dwie kromki chleba jeszce zapite mlekiem, potem na 2 sniadanie miska kaszki, a teraz lata po calym mieszkaniu, oczywiscie po dobrych 2 h snu ;)) Wogole to moje dziecko coraz bardziej samodzielne sie robi, dzis rano o 7:50 wstala wlaczyla sobie zyrafke grajaca co ma w lozku do zasypiania i polozyla sie dalej spac, cwana sztuka, dzieki temu moglam sobie dluzej wypoczac bo wstala dopiero o 8:45 :))

Biedroneczka - ooo tak,nasze dzieci coraz madrzejsze sie staja!

A Szymcio wczoraj i dzisiaj temp. 39'C... chyba na zabki,bo innych objawow nie ma :-( biedaczysko moje

BIEDRONECZKA - CZYZBY SIE UDALO??? GRATULUJE!!!!

reklama
Do góry