reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hello

a ja nie wiem jak sie do Was dostac:zawstydzona/y::-:)-D
wiec moze ktoras tak mnie oswieci?:-D

a tak poza tym mam 2 miesiace wakacji:) wiec wolne od pracy i moze uda mi sie czesciej zagladac:)

pozdrawiam

reklama
a Ty się Beti nie rozpisałaś, wcale :-D.

po 1. nie nazwałam dziewczyn tandetą, tylko napisałam komentarz podczas spięcia Z TOBĄ 'trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym. Wśród tandety lśniąc jak diament' - więc proszę Cię, nie przekręcaj faktów.
po 2. piszesz że wieczorna nuda zmotywowała Cię do zarejestrowania się, a za chwilę piszesz że masz ciekawsze zajęcia.. No to nudzisz się czy masz zajęcia? ahahaha litości!
po 3. o odejściu z FB zadecydowałam sama, nie była to decyzja kogokolwiek, także daruj sobie jakieś dziwne komentarze. Chciałabym nadmienić że z FB odeszło zdaje się 5 osób, w różnym czasie więc jak widać.. nie tylko ja z FB zakończyłam przygodę.
po 4 jak nie masz ochoty uczestniczyć, to po co uczestniczysz?
po 5. czytaj ze zrozumieniem :-D (to tak już do przodu, jak zechcesz mnie uraczyć kolejną odpowiedzią..przeczytaj dokładnie co napisałam, zanalizuj, na ile Twój umysł jest w stanie.)

Uf, gorąco tu się zrobiło. Dziewczyny już wszystko napisały, ja się tylko pod tym podpisze i tyle.

Aga, wejdź na tę strone co Karola ci podała. W razie problemów pomożemy ;-)

boże jak ja uwielbiam czytać Twoje posty Beti - i wiedz że więcej niż 1 osoba Cie zablokowała bo ja już mimo że zrezygnowałam z fb wiem że sama nie byłam i niechęci do czytania tego co masz nam do przekazania - jak ci tam tak dobrze na tym fb to tam zostań i niech reszta dziewczyn ma ten zaszczyt i może z Tobą poobcować :-)

Beti, jesteś osoba niesamowicie próżną. pławisz się w płytkim brodziku intelektualnym, co neistety widać na kilometr. jesteś przerostem formy nad treścią.

od Muchy odczep się, w przeciwieństwie do Ciebie - wie co mówi i mówi z sensem. Ma klasę, którą umie pokazać. jest szczera a nie wredna i chamska. nie dorastasz Jej do pięt, wiec daruj sobie złośliwostki do Niej skierowane. a z ciebie wydobywa się jeden wielki bełkot - kipi z ciebie jad, az tak jesteś zgorzkniała?

proponuje zakończyć ten wątpliwej przyjemności dialog.

Ostatnia edycja:
Ulalalala :tak: no tak, ja podpisuje sie pod wypowiedzia Dziewczyn pomimo,ze osobiscie nic do Ciebie nie mam Beti,ale fakt faktem czasami z twoich wypowiedzi nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac...ja odeszlam z FB,bo tak chcialam i nie czuje sie gorsza,czy w twoim mniemaniu lepsza,ze moglam tam byc :-D...

Ja nadal przeziebiona,w pracy ledwo co slychac moj zatlumiony glos przez telefon. Szymon zaczal raczkowac i biegac w chodziku :szok::-D:szok: to mi sie rozkrecilo Dziecko :-)

Poza tym brzuch rosnie, kg dochodza, sil nie za wiele,ale jakos ciagne ;-)
Pozdrowienia!

reklama
Do góry