reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Flower, to jeszcze dobrze, że Wam się uda przebrać Karolinkę na stojąco bo u nas żadna pozycja nie wchodzi w grę. Muszę ją czymś zabawić i wtedy migiem zakładam pampersa. Z ubieraniem też jest u nas tragedia, nie lubi tego i już…:dry:
No, to Karolinka ładnie waży jest tylko o 300g cięższa odKasi ;-) Cieszę się, że z Twoim tatą nie jest źle.

Karola, jakiej piosence?

Jagieńka, wyplułam wedle życzenia ;-) Felerne gumki rzadko się zdarzają, ale są… Nam razp rzed ślubem pękła, matko jakiego miałam stracha :szok:Teraz w sumie też musimy uważać bo tabletek nie biorę, tylko same prezerwatywy… Będzie dobrze, może to wszystko przez stres i zmianę klimatu :-)

Czekam na męża, wyjątkowo wcześniej dzisiaj wraca i idziemypo zakupy. Dostałam swoją „wypłatę” to można zaszaleć ;-) A Niunia zostaje zDziadkami.

hejka :)

Flower - witaj Kochana! narazie zajęliśmy się naszym rodzinnym biznesem - fotografią. wreszcie robię to co lubię i mam na to czas. jak skończymy stronę www podeślę na Wam na priv link, ocenicie. nie chcę go tu publicznie wklejać, bo pewna wrocławska frustratka szpera za mną w necie (wiecie, jak ma się tak nasrane w swoim życiu, to ciężko się z tym pogodzić i bruździ się innym) - a wiem, że zalogowała się i tu i podczytuje :wściekła/y: :-)

Musze spróbować tej herbatki Babci Jagody, chyba nigdy nie piłam.

Karolcia, nie nadrabiałam i nie wiem czemu masz kiepski okres ? co się dzieje ? przytulam :* jakbym wiedziała, podesłałabym coś na poprawienie humoru a nie na beczenie ;-))

uffff weekend za pasem. a już po sesji, jeszcze ostatnie 2 końcowe egzaminy i laba do października :happy2: ma być piękna pogoda, planujecie coś ?

renatkanuta smutno mi, mam dosc takiego zycia....
kazdy moj dzien praktycznie wyglada tak samo: wstajemy karmie Maje ogarniam siebie, jem, wychodzimy na spacer- zakupy, wracamy do domu Maja ma drzemke ja w tym czasie przygotowuje obiad, sprzatam lub siedze na kompie, pozniej Maja wstaje jemy, jak pogoda pozwoli to znow idziemy na spacer, wracamy obiad Maja idzie na drzemke pozniej albo siedzimy w domu albo idziemy na kolejny spacer w zaleznosci w jakich godz byla druga drzemka..., pozniej kolacja kompanie cycu i spanie, ja ide sie umyc, na kompa i spac... i tak wyglada prawie kazdy dzien....

a co do piosenki jest piekna.....

karola, a może wyrwij sie do kina z koleżanką ? zakupy ? wizyta u kosmetyczki ?
ja pamiętam, że jak moj M pracował na etacie - i caly dzien byłam z Natalką sama to miałam podobnie.. potrzebowałam choć małej odskoczni.

reklama
Do góry