Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Aga, dla mnie to też pierwszy dzień mamy :-) Chociaż śmieje się, że w tamtym roku już dostałam od Kasi pierwszy prezent mimo, że była w brzuszku… 26 maja 2011 Kasia w końcu pokazała mamie, że jest Kasią bo wcześniej na USG odwracała się do nas pupą
Co do nie pisania, to jesteś całkowicie usprawiedliwiona ;-) Fajnie, że chociaż nas podczytujesz :-)Przygotowania do ślubu… wychodzisz za mąż? :-)
Laurka i Agatka,przesłodkie ;-)
Mama, hej. Zastanawiałam się właśnie gdzie zniknęłaś ;-) Współczuje, ale na pewno miną te „humorki” Hani. Prawdziwy mężczyzna z Twojego synka ;-) Ja też tak mówię: „wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej” Właśnie też relaksuje się przy piwku, choć wole wino czerwone :-)
Lecę do męża bo już czeka… ;-)
Co do nie pisania, to jesteś całkowicie usprawiedliwiona ;-) Fajnie, że chociaż nas podczytujesz :-)Przygotowania do ślubu… wychodzisz za mąż? :-)
Laurka i Agatka,przesłodkie ;-)
Mama, hej. Zastanawiałam się właśnie gdzie zniknęłaś ;-) Współczuje, ale na pewno miną te „humorki” Hani. Prawdziwy mężczyzna z Twojego synka ;-) Ja też tak mówię: „wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej” Właśnie też relaksuje się przy piwku, choć wole wino czerwone :-)
Lecę do męża bo już czeka… ;-)
Ostatnia edycja: