reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cieszę się tym bardziej że Pani mgr do której jesteśmy umówione jest Absolwentką Akademii Medycznej im.K. Marcinkowskiego w Poznaniu, wydział fizjoterapii oraz certyfikowaną terapeutką metody NDT- Bobath oraz Bobath - Baby. Oba kursy ukończone w Krakowie. :tak:

reklama
flower kiedys jak bede miala chwile to wrzuce zdjecie Mai uda- to jest wielkie udzisko dopiero!!
pflaume no oby juz niebawem znow Maja zaczela przesypiac znow nocki... ale chyba wiem co bylo powodem wczesniejszych czestych pobudek- mamy 2 gorne dwojeczki :o)

Jagieńko, to Laura będzie w dobrych i doświadczonych rękach:-) To tym bardziej nie masz się czym martwić;-)

Karola i wszystko jasne, gratuluje kolejnych ząbków :happy:

Jak tak dalej pójdzie to Waszym Maluszkom wyjdą wszystkie ząbeczki, a moja dalej będzie bez uzębienia:szok::-D:-D

Witajcie dziewczyny! U nas w końcu słoneczko bo 2 dni tak lało że nawet nie wychodziłyśmy z domu. Przeczytałam Was i połowę zapomniałam;-)A więc tak:moja waży 8.300 więc z tych raczej mniejszych, raczkować nie raczkuje ale przemieszcza się jakoś po swojemu i wszędzie jej pełno. W ogóle taka marudna nie wiem czy na zęby bo ma tylko 2 na dole. Co do nocek to u nas jeszcze nie było przespanej:tak:Pozdrowienia dla wszystkich:-)

Hej Mama:-)

Kasia właśnie zasneła, to miałam okazje zajrzeć. A tu na forum cisza i pustki... :szok:

Gdzie jesteście Dziewczyny?

Pfalume - ładna pogoda to i pewnie ze spacerówkami śmigają:tak: MOja Karolcia z mężem też śmiga (został z nią w domu bo lekki katarek ma) a ja jeszcze w pracy siedzę a na 16 do gina znowu czekać na wyrok: zabieg czy się obejdzie. Ale jakoś jestem dobrej myśli bo te dziwne bóle, krwawienia i zasłabnięcia się raczej skończyły

flower, fajnie, że umieściłaś zdjęcie Karolci. Trzymam kciuki żeby obyło się bez zabiegu.

Lenia wkroczyła w nowy etap, kiedy zanosi się, ryczy kiedy tylko ktoś z kim przebywała, wychodzi z pokoju:szok:
Czytałam, że to normalne, ale jakie męczące:no: wyje jakby ją ze skóry obdzierali:shocked2:

Pogoda wreszcie piękna, wysłałam męża z dziećmi na spacer. W tym czasie ja położyłam farbę na włosy i rozkoszuję się samotnością. Miałam posprzątać, ale NIE, nie wykorzystam tego błogiego czasu na duperele.

Jagienka, wyjeżdżasz niedługo, a ja czuję jakby moja najlepsza kumpela się wyprowadzała:-(
Dobrze, że bierzesz ze sobą kompa:-p Nie zapomnij o nas. Zazdroszczę Ci:tak:

Nikos-moja ma to samo! Tylko ona tak robi tylko ze mną, nawet jak mąż jest i dojrzy że ja wyjdę to w ryk! to naprawdę męczące. Ale mam nadzieję że to przejdzie. Co do wyjazdu Jagienki-mam tak samo(powtarzam się). Ona zawsze coś fajnego napisze, jak trzeba to doradzi. Jest z tych osób które od razu wzbudzają sympatię:-)Nikos to sobie urządziłaś odpoczynek. Mi tego strasznie brakuje:tak:
Flower-trzymam kciuki, oby było wszystko ok.:tak:

reklama
Do góry