Jagienka29
Fanka BB :)
Osobiście mam teraz jeden fotelik 0-18 i drugi 9-36 w którym jeździ Lila i nie wyobrażam sobie włożenia do niego Tymona, mimo że wagowo ok. One są duże i w ogóle dla mnie typowo dla dziecka, nie niemowlaka. Lilę przełożyłam do niego jak miała hm... z 1,5 roku może ciut mniej i wyglądała w nim dla mnie średnio. Dopiero od niedawna wygląda, że do niego pasuje. Tylko to wrażenie może być spowodowane modelem jaki posiadam.
Aaa,to "łapię" na czym polega różnica..więc chyba najlepiej byłoby rozglądać się za takim 9-18kg? Ten fotelik 0-18 to jakiej firmy masz? Zadowolona jesteś z niego? Ja mam taki do 13kg ale już młoda mi się w nim denerwuje bo nie może siedzieć,no i na pewno max na jesień/zimę będę chciała ją przesadzić do większego tylko nie mam pojęcia jakiego z chłopcami takich dylematów nie miałam bo autko dopiero od 2 lat mamy....
No i muszę się zdecydować do wyjazdu bo na pewno w tym roku nie zjedziemy już do PL....
Biedroneczka,świetny ten kocyk!! moja teraz jest na etapie zbierania "paproszków" im mniejszy tym lepszy
My też już pomału wchodzimy w rozmiar 80,ja większość zakupów (również ubrankowych) robię na allegro ale to też dlatego że z moją trójcą wybrać się do sklepu to Hard core niby grzeczni bo etap rzucania się na glebę mamy za sobą ale jak obaj zaczynają naraz coś do mnie mówić,do tego każdy poleci w swoją stronę,jeszcze Laura dokazuje to odechciewa się wszystkiego że nie wspomnę że masę "niespodzianek" przy kasie z koszyka wyciągam (a w sklepach z ciuchami ulubiona zabawa-w chowanego )
Ostatnia edycja: