reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Defakto bylismy na wielkanocnym sniadaniu u znajomych i Szymcio przez 20 min nie mogl sie uspokoic ( a byly tylko 3 osoby),bo ich nie znal i mieszkania nie znal...szczerze,odechcialo mi sie wszystkiego :-:)-(

Taycia
walcz o dobro małego, bo wszystko wskazuje na to, że duże przyjęcie odpada!

flower
pisałaś, że będziecie w programie telewizyjnym i nie widzę tego filmiku- nie wgrali go?

reklama
agulalula witaj ponownie!:-) kubusiowa również!

mlodam Ola gorączkuje czy Ty, bo nie zrozumiałam?

taycia ja jestem za Twoją opcją. Sama z małym przechodziłam to. Dużo ludzi sprawiało, że mały był marudny i płaczliwy- nawet noszenie na rękach nie pomagało. Teraz troszkę się polepszyło, bo ja wróciłam do pracy i grono osób z którymi czuje się dobrze się powiększyło, ale nowe twarze (w większej ilości) wprawiają go w płacz i rozdrażnienie. Szkoda, żę mąż tego nie rozumie, bo przecież musi widzieć jak mały reaguje na obcych. U nas będzie przyjęcie kameralne- jak na chrzcie. No i przecież może Was odwiedzać rodzina, ale stopniowo. Nowe otoczenie+ nowe twarze to chyba za dużo dla takiego malucha i nic na siłę. Powodzenia;-)

biedroneczka
powodzenia! Czekamy na dobre wieści!:-)

Ubieracie maluchom czapeczki na takie słońce? I kremujecie filtrem całe ciałka?

renatka przy odpisywaniu włącz multi-cytat (ikonka koło "cytuj") będziesz miała wszystko w 'kupie';-)

ja smaruje + 50 i kapelusz obowiązkowo. tylko w cieniu czasem zdejmuje

dzieki za podpowiedz, nie znałam tej funkcji ;)

Taycia-GRATULUJEMY jedyneczek :tak:
Co do imprezy to Laura ma podobnie,nie lubi jak jest więcej ludzi,zwłaszcza takich których nie zna :no: wystarczy jedna obca osoba i już jest niespokojna...do tego na ręce się nikomu wziąść nie da bo robi podkówkę i zaczyna płakać...
Moze mąż da się przekonać do kameralnej imprezy? W końcu to święto Szymcia prawda?

Karola,dobrze że Igorkowi już choróbsko odpuszcza,co do strupków-Laurunia też miała dwie takie upierdliwe krostki na pupie,ciężko było mi to zasuszyć przez umiejscowienie :crazy: jak odpadły strupki to też były blizny,myślałam że zostaną ale dzisiaj nie ma po nich śladu! :tak: Prawdę mówiąc nawet nie wiem kiedy :confused:
Co do wychodzenia,moja lekarka mi powiedziała że jak odpadną strupki to mogę już wychodzić :tak:

Mój mąż niestety przyjechał teraz tylko na 4 dni z norwegami,wylatuje 1 maja,na samą majówkę :no: ...przyleci 19 maja i już będziemy "dopinać" wszystko przed wyjazdem.
Majówkę spędzę prawdopodobnie po prostu z dziećmi,pojadę z nimi nad jezioro na jeden cały dzień,w następny może odwiedzę mamę...

Czapeczkę zakładam,na słoneczku,w cieniu podobnie jak Renatka ściągam a ciałko kremuję-jak najbardziej,to słońce bardzo zdradliwe jest...

.Jest też z tych bardziej leniwych dzieciaczków ;-) na podłodze kręci się i wierci ale nie raczkuje , nie staje przy meblach itp . Za to jest mega gaduła !

Witaj! To możemy sobie podać ręce bo o mojej córci powiedziałabym to samo :-D

Pflaume,dobrze że Pan przeprosił :tak: następnym razem (oby go nie było!) pomyśli zanim powie co mu ślina na język przyniesie :wściekła/y:

dobry wieczór
kiedys byłam ale znikłam jakos nie umiałam sie "wbic" moze teraz?? najbardziej zapamietałam muche pozytywie oczywiście

Zapraszamy :-) nie widzę suwaczka młodszego maluszka,napiszesz coś o nim/niej? Jestem nowa więc nie pamiętam..:zawstydzona/y:

mama80,dziekuję-dobrze,przezabawni są :-D właśnie poszli na basem i jakuzzi do hotelu..ja niestety musiałam zostać bo Laurunia śpi i nie mam kogo do niej zawołać...:blink:

Mlodam,jaka Twoja Olcia już duża dziewczynka i jaka śliczna!! Pytałaś o wyjazd...tak,już pewny,mamy bilety na 26 maja..

Witajcie kochane, ale dzisiaj cieplo, z rana zrobilismy sobie piknik z Rozalka na dzialce, mala byla zadowolona, ze mogla pomacac trawy itp. Narobilam malej zdjec w plenerze, musze zrzucic na kompa i cos tu wam pokazac

Czekamy z niecierpliwością :tak::-)

A na marginesie u nas staranka o kolejne w trakcie, zobaczymy hehehe

O proszę!! To owocnych staranek życzę!! :tak:

ja wlasnei zastanawiam sie, czy jak Natalka mówi czasem mama - to swiadomie, czy tez ciag sylab ma ma ... ?

Myślę że teraz to już jak najbardziej świadomie :tak:

Ja zaraz Wam wkleję do galerii Laurunię z przedwczorajszego spacerku :tak:

mlodam Ola gorączkuje czy Ty, bo nie zrozumiałam?

ani ona, ani ja ;-) zbaraniałam co napisałam, więc jeszcze raz przeczytałam, ale nic o gorączce. napisałam, że upalny dzień dziś u nas był, ale chyba to w większości kraju.

co do smarowania to buźka koniecznie i rączki dziś posmarowałam, pewno i nogi tez by trzeba, ale nie posmarowałam...:zawstydzona/y: dziś użyłam nivea na każdą pogodę bo emolium gdzieś zadziałam, ale muszę kupić coś z filtrem duuużym. któraś doświadczona coś poleca?

My smarujemy buzke i cialko kremem z filtrem 50 (tez mamy Ziajke;))), a na glowke dzis zalozona chustka, mala wygladala jak piratka ;))
Wkleilam ze 2 foteczki w odpowiednim watku ;)) reszta potem jak sie wszystko zgra z aparatu ;)))

Ostatnia edycja:
u nas 2 dzień gorączki,

:-D i dziwiłam się, że na dwór się wybieracie;-) no tak upały na całego. Niedługo i my ich pokosztujemy:)

Jagienka a od kiedy mała idzie do żłobka? I jak Wam idzie wprowadzanie obiadków itd?

mlodam my używamy Iwostin 50SPF, ale na razie tylko dzioba smarowaliśmy, a teraz zaczniemy wszystko i zakupię tę ziajkę, bo chyba cenowo ok? Mi baba w aptece poleciła krem z musteli za 78zł:szok:

SŁODKIE TE WASZE SZKRABY!

PS. Jagienka toś się wyszykowała na przyjazd mężulka;-) Jak tak wygląda mamuśka trójki bąków to już wszystkie me wątpliwości rozwiane i zostaję przy mojej wymarzonej trójce:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jakoś 36zł za 50ml ... ale na zimę stosowaliśmy zimowy z tej firmy i był super dlatego taki wybór,a do ciałka kupimy coś większego i wydajniejszego ...

Do góry