reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ja Wam dam facebook! Siedzieć tu i pisać!:-D

Tak jest!! :sorry:

Jagienka, na Facebook to wcale nie tak łatwo się dostać. Trzeba wysłać prośbę o przyjęcie do grupy. No, a żeby wysłać zaproszenie to musiały by się dziewczyny nie zablokować....

eeenooo,to ja odpuszczam,chyba jak się tak "zamknęły" to nie chcą nikogo z zewnątrz...

Będziecie musiały mnie TUTAJ znosić :wink:

reklama
Pflaume juz dalam zapytanie czy dziewczyny zgodza sie na przyjecie ciebie do grupy... niektore maja watpliwosci bo minelo sporo czasu od porodu my tam juz od porodu jestesmy.. niektore osoby juz cie nie pamietaja .. no i mowia ze na facebooku poznalysmy sie na innym poziomie.. ale poczekamy zobaczymy co zadecyduja

sluchaj cie "stare mamuski" byly zapytania wysylane zaraz po porodach naszych czy ktoras chce dolaczyc do tej grupy teraz sporo czasu minelo i nie wiem jak dziewczyny zareaguja ze teraz chcecie dolaczyc bede was informowac

karolap5 szczerze mowiac to jest dla mnie troche dziwne otwieranie nowej grupy tak jak dziewczyny zrobily tym bardziej ze tutaj byla gr zamknieta. Ja sama kiedys wyslalam prosbe o przyjecia co pozniej ktoras z Was wytlumaczyla ze nie wiedziala kim jestem z nazwiska itp Ze starych mamusiek zostalo tutaj malo.
Karolaola tak wczesnie rosman zaczyna prace szok. nie przepuszczalam.
Narazie opuszczam Was musze troche podumac o tym calym forum.

sluchaj cie "stare mamuski" byly zapytania wysylane zaraz po porodach naszych czy ktoras chce dolaczyc do tej grupy teraz sporo czasu minelo i nie wiem jak dziewczyny zareaguja ze teraz chcecie dolaczyc bede was informowac

Yyyyhhh,to ja się nie kwalifikuję :-p Do porodu tylko "podczytująca" byłam ;-) "stare mamuśki" mnie nie znają...raz,w ciąży nawet próbowałam się wbić do Was ale mało która zauważyła mój wpis,hehe,potem postanowiłam na tzw "hama" :-D nie wyrzuciłyście mnie więc jestem ;-)DZIĘKOWAĆ :tak:

Narazie opuszczam Was musze troche podumac o tym calym forum.

Nie,nie...tylko nie to! I tak nas mało...:no:

Ostatnia edycja:
Jagienko, zanim napisałam pierwszego posta podczytałam Was trochę i wlaśnie taki domowy klimat zatrzymał mnie na dłużej :))) i nigdy poki co sie nie wybieram, dobrze mi tu ;P

reklama
Pflaume juz dalam zapytanie czy dziewczyny zgodza sie na przyjecie ciebie do grupy... niektore maja watpliwosci bo minelo sporo czasu od porodu my tam juz od porodu jestesmy.. niektore osoby juz cie nie pamietaja .. no i mowia ze na facebooku poznalysmy sie na innym poziomie.. ale poczekamy zobaczymy co zadecyduja

Karola, jak mnie nie pamiętają to nic na siłę. Nie będę pchać się jako „nowa” i psuć harmonie w grupie.. Zostanę tutaj z pozostałymi Dziewczynami. Dziękuję Kochana za fatygę, miło mi.;-)

Dziewczyny mam nadzieję, że mnie nie "wywalicie"?

Ostatnia edycja:
Do góry