reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mama80 i Ci sie udało. Moze nie jest z nami az tak zle :p
karolaola wspolczuje nocki i dzionka. Igorek mial kontakt z osoba ktora chorowala na ospe?? A gdzie pracujesz jak mozna widziec ze masz na 4? ja powoli zaczynam tesnkic na praca, kontaktem z ludzmi. Szefowa zaproponowala mi dzien dwa zebym przychodzila. Tylko nie mam z kim zostawic Smyka. Żlobek odpada, musze z tesciowa dobrze zagadac sesesese. Zawsze pare zl wpadnie na pampki tym bardziej ze uzywamy pampersow.
Jagienki nie ma Emilii tez a Mlodam juz dawno nie zagladala. A ze "starych" mamusiek wiecie jak malenstwo Bishopki??szkoda ze malo ciotek bb zaglada tutaj.
Mi się jednak nie udało. Suwaczki mam dzięki uprzejmości jednej z dziewczyn z forum. Ja jednak jestem"noga komputerowa":-D.Właśnie kiedyś to był ruch na forum. Czytałam Was od samego początku. No właśnie co z dzieckiem Bishopki? No ciotki gdzie się podziałyście?
Taycia udziela się na listopadówkach. Trochę je podczytałam;-)

reklama
czesc kobitki :)
wybaczcie ze osttanio wogole nie zaglądałam.. od pt w pracy byłam po 13 h - przygototwania do inwentaryzacji no i potem sam remanent. masakra..

dzis wolne, odpoczełam, naciszyłam się rodzinką :)

mignęła mi wzmianka o sierpniówkowym facebooku - o co chodzi? chetnie bym dołączyła :)

Jestem,jestem,miałam dzisiaj rano gości a popołudniu zaproszenie w gości :-D dopiero skończyłam sprzątac w domu...
Na bóstwo przed przyjazdem męża będę się robić w czwartek wieczorem,tak...ęhmmm...na świeżo żeby być :-p;-)

Karola,współczuję...biedny Igorek...tak mi go szkoda...zapytaj może pediatrę..jak dzieciątko tak się z świądem męczy to powinna przepisać mu coś na rodzaj Clemastyny...tak mi się wydaje...może zwykłe wapno mu pomoże?

mama80,a jednak się udało z suwaczkami :tak: tak wyglądacie już dużo lepiej ;-)

Też sie zastanawiałam co z Bishopką...sama nie pisze...mam nadzieję że Szymuś wyszedł z tego...
Reszta dziewczyn siedzi na facebooku...JJ też dawno nie pisała...sama bym z chęcią tam dołączyła,mam nawet konto ale zupełnie nie umiem się tam poruszać..:sorry::eek:

Uciekam pod prysznic...

Mama, widzę, że już pomoc niepotrzebna.. gratuluje suwaczków :-) Bez suwaczków było tak troszkę pusto.

Aniu, tak. Idą,idą i dojść nie mogą ;-)

Karolaola, ja też dzisiaj mało spałam w nocy… Ojejku, to Igorek musi cierpieć, już ta ospa mogłaby odpuścić… Zdrówka dla Was.

mignęła mi wzmianka osierpniówkowym facebooku - o co chodzi? chetnie bym dołączyła :)

No właśnie, Karola pisała.. Też z chęcią bym dołączyła :D Napiszcie co i jak :p

Ostatnia edycja:
Jagienka, na Facebook to wcale nie tak łatwo się dostać. Trzeba wysłać prośbę o przyjęcie do grupy. No, a żeby wysłać zaproszenie to musiały by się dziewczyny nie zablokować......

karolaola, zadowolona jesteś z tej pracy?? Macie umowę na czas nieokreślony??

reklama
Do góry