reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Mama80 i Ci sie udało. Moze nie jest z nami az tak zle :p
karolaola wspolczuje nocki i dzionka. Igorek mial kontakt z osoba ktora chorowala na ospe?? A gdzie pracujesz jak mozna widziec ze masz na 4? ja powoli zaczynam tesnkic na praca, kontaktem z ludzmi. Szefowa zaproponowala mi dzien dwa zebym przychodzila. Tylko nie mam z kim zostawic Smyka. Żlobek odpada, musze z tesciowa dobrze zagadac sesesese. Zawsze pare zl wpadnie na pampki tym bardziej ze uzywamy pampersow.
Jagienki nie ma Emilii tez a Mlodam juz dawno nie zagladala. A ze "starych" mamusiek wiecie jak malenstwo Bishopki??szkoda ze malo ciotek bb zaglada tutaj.
Mi się jednak nie udało. Suwaczki mam dzięki uprzejmości jednej z dziewczyn z forum. Ja jednak jestem"noga komputerowa":-D.Właśnie kiedyś to był ruch na forum. Czytałam Was od samego początku. No właśnie co z dzieckiem Bishopki? No ciotki gdzie się podziałyście?
Taycia udziela się na listopadówkach. Trochę je podczytałam;-)

reklama
czesc kobitki :)
wybaczcie ze osttanio wogole nie zaglądałam.. od pt w pracy byłam po 13 h - przygototwania do inwentaryzacji no i potem sam remanent. masakra..

dzis wolne, odpoczełam, naciszyłam się rodzinką :)

mignęła mi wzmianka o sierpniówkowym facebooku - o co chodzi? chetnie bym dołączyła :)

Jestem,jestem,miałam dzisiaj rano gości a popołudniu zaproszenie w gości :-D dopiero skończyłam sprzątac w domu...
Na bóstwo przed przyjazdem męża będę się robić w czwartek wieczorem,tak...ęhmmm...na świeżo żeby być :-p;-)

Karola,współczuję...biedny Igorek...tak mi go szkoda...zapytaj może pediatrę..jak dzieciątko tak się z świądem męczy to powinna przepisać mu coś na rodzaj Clemastyny...tak mi się wydaje...może zwykłe wapno mu pomoże?

mama80,a jednak się udało z suwaczkami :tak: tak wyglądacie już dużo lepiej ;-)

Też sie zastanawiałam co z Bishopką...sama nie pisze...mam nadzieję że Szymuś wyszedł z tego...
Reszta dziewczyn siedzi na facebooku...JJ też dawno nie pisała...sama bym z chęcią tam dołączyła,mam nawet konto ale zupełnie nie umiem się tam poruszać..:sorry::eek:

Uciekam pod prysznic...

Mama, widzę, że już pomoc niepotrzebna.. gratuluje suwaczków :-) Bez suwaczków było tak troszkę pusto.

Aniu, tak. Idą,idą i dojść nie mogą ;-)

Karolaola, ja też dzisiaj mało spałam w nocy… Ojejku, to Igorek musi cierpieć, już ta ospa mogłaby odpuścić… Zdrówka dla Was.

mignęła mi wzmianka osierpniówkowym facebooku - o co chodzi? chetnie bym dołączyła :)

No właśnie, Karola pisała.. Też z chęcią bym dołączyła :D Napiszcie co i jak :p

Ostatnia edycja:
Jagienka, na Facebook to wcale nie tak łatwo się dostać. Trzeba wysłać prośbę o przyjęcie do grupy. No, a żeby wysłać zaproszenie to musiały by się dziewczyny nie zablokować......

karolaola, zadowolona jesteś z tej pracy?? Macie umowę na czas nieokreślony??

reklama
Do góry