reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witajcie Dziewczyny,jak samopoczucie?
Pół nocy dzisiaj nie spałam i Niunia też. Nie dawno dałamKasi zupkę i udało mi się Ją uspać ciekawa jestem ile pośpi… Nie obyło sięoczywiście bez sprzeciwów i płaczu, ale od 9.00 nie spała i już była śpiąca, ado tego marudna. Dopiero za 20 druga, a ja już jestem padnięta, a gdzie tu dowieczora…
Dzięki za podpowiedź odnośnie tej szczoteczki, muszę sięrozejrzeć i ją kupić.
Mama, Ania, niejesteście tępe. Ja na początku też nie potrafiłam ustawić suwaczka. Widzę, że Ani się już udało, mama tobie też sięuda.
Chętnie bym się napiła kawki bo dzisiaj nie piłam jeszcze.
Mama, może ja Cipomogę z tym suwaczkiem? Z tego co widzę to źle wpisujesz adres…

I już Kasia się wyspała...
A poproszę o pomoc!

reklama
mama80 jest takie cus jak "BBCode (PseudoHTML, UBBCode)" i z tego musisz skopniowac cala zawartosc a nie z URL obrazka, terAZ nie wiem w jaka doniczke posadzic bratki, co do pelargoni rok temu chyba mialam juz na poczatku maja, kupilam takie male sadzanki w tym roku kupie wieksze szybciej balkon bedzie ladniej wygladac.
My jestesmy juz po rehab mlody smacznie spi, a ja mam chwile dla siebie. Nici ze spacerku bo strasznie wieje.
Pflumane Kasi zabki "ida" ze taka marudna z niej?

ja myje Mai jej 3 zabki szczoteczka do pierwszych zabkow- 2 z takich pakowanych 3, nie na palec tylko dluzsza,Maja chetnie otwiera buzke, czasami nawet sie smieje jak jej myje zabki woda tylko narazie, no i przemywam tez gazikiem
http://www.doz.pl/apteka/p22161-Canpol_zestaw_szczoteczek_do_zebow_3_szt_powyzej_6_miesiaca

o takie mam niby jest napisane ze ta szczoteczka ktorej uzywam od 11 misiaca, Mai juz sluzy
a ta pierwsza - Maja sama sobie nia masuje dziaselka :-)

Karolaola - czytam ze masz problem z mlekiem- sluz w kupce itp, dziewczyny na facebook - sierpniowki pisaly kiedys o babydream ze ich mleko jest dobre tanie no i ze niektore dzieci mialy alergie na rozne mleka a to im podpasowalo... moze warto sprobowac?

Witajcie kochane!:-)

Nie wiem jak ja dziś funkcjonuję:no: W nocy spałam 3h. Jak się kładłam przed 22 to mały się wybudził i strasznie drapał. Wzięłam go do siebie, ale nie umiał zasnąć tak strasznie się drapał i wybudzał i tak do 00:40 wtedy to D. go uspał szurając łóżeczkiem. No, ale miałam na 4 więc snu jak na lekarstwo i jeszcze zaspałam. W pracy byłam 4:15 i 11h:confused2: Mały marudny był w dzień. Teraz byle do kąpieli i aż boję się nocy:szok:
To go tak strasznie swędzi, że już zacznę szukać maści na blizny, bo tych będzie pełno...

No i nie mama tych kwasów, ale zakupię w aptece internetowej aankaa dziękuję;-)

karolap dziękiuję za informacje. Chyba spróbuję tego mleka, bo alergii na mleko niby nie ma więc może rzeczywiście bebilon mu nie pasuje...

mama
spróbuj przepisać inny kod, który Ci wyskakuje...

Mama80 i Ci sie udało. Moze nie jest z nami az tak zle :p
karolaola wspolczuje nocki i dzionka. Igorek mial kontakt z osoba ktora chorowala na ospe?? A gdzie pracujesz jak mozna widziec ze masz na 4? ja powoli zaczynam tesnkic na praca, kontaktem z ludzmi. Szefowa zaproponowala mi dzien dwa zebym przychodzila. Tylko nie mam z kim zostawic Smyka. Żlobek odpada, musze z tesciowa dobrze zagadac sesesese. Zawsze pare zl wpadnie na pampki tym bardziej ze uzywamy pampersow.
Jagienki nie ma Emilii tez a Mlodam juz dawno nie zagladala. A ze "starych" mamusiek wiecie jak malenstwo Bishopki??szkoda ze malo ciotek bb zaglada tutaj.

karolaola wspolczuje nocki i dzionka. Igorek mial kontakt z osoba ktora chorowala na ospe?? A gdzie pracujesz jak mozna widziec ze masz na 4? ja powoli zaczynam tesnkic na praca, kontaktem z ludzmi. Szefowa zaproponowala mi dzien dwa zebym przychodzila. Tylko nie mam z kim zostawic Smyka. Żlobek odpada, musze z tesciowa dobrze zagadac sesesese. Zawsze pare zl wpadnie na pampki tym bardziej ze uzywamy pampersow.
Jagienki nie ma Emilii tez a Mlodam juz dawno nie zagladala. A ze "starych" mamusiek wiecie jak malenstwo Bishopki??szkoda ze malo ciotek bb zaglada tutaj.

Karolaola ma półpaśca, który jest wywołany przez taki sam wirus co ospa, także jej synek zaraził się od niej.....

Jagienka, pewnie się szykuję do przyjazdu męża:tak:

reklama
aankaa, mama jesteście zdolne;-):-D
Pracuję w Rossmannie, a na 4 rano mamy dostawy:dry:

Ostatni też myślałam co tam u Bishopki i szukałam jej ostatnich wieści, ale to było kilka dni po porodzie i z małym było źle...

A gdzie taycia i jak jej fasolinka?
Tonya też tak nagle zamilkła. Ciekawe co u niej...

Hop, hop odezwijcie się jak nas czytacie!!:-D

Kurcze pamięta się stare mamuśki:tak:

Do góry