mama80 jestesmy za tepe, u mnie jest link i tak zostanie a co. Pozniej moze cos pomajstruje. Ja zaraz smigam tez do miasta na bazarek i do lek. Pozniej cw i mozze do bialego skoczymy na zakupy jak "stary" czyli maz poczeka na nas, A kawusia sie przyda bo dopiero dzien sie zaczyna a ja juz sil nie mam musze kupic ciasteczka luu go
reklama
Nikos
Mama Kuby i Leny
mama80 jestesmy za tepe, u mnie jest link i tak zostanie a co. Pozniej moze cos pomajstruje. Ja zaraz smigam tez do miasta na bazarek i do lek. Pozniej cw i mozze do bialego skoczymy na zakupy jak "stary" czyli maz poczeka na nas, A kawusia sie przyda bo dopiero dzien sie zaczyna a ja juz sil nie mam musze kupic ciasteczka luu go
Wszystko dobrze robisz, do momentu kiedy wklejasz adres suwaczka.
Tam gdzie go wklejasz (czyli w sygnaturę) trzeba wkleić kod BBC tego suwaczka (wyskakuje on po zrobieniu suwaczka)
Spróbuj jeszcze raz.
CZyli mam go przepisać w tą sygnaturę? A potem zapisz? A co z tym pod spodem jakieś url obrazka? Tam też majstrować. Byłabym wdzięczna za dokładną instrukcję"jak chłopu na miedzy"Wszystko dobrze robisz, do momentu kiedy wklejasz adres suwaczka.
Tam gdzie go wklejasz (czyli w sygnaturę) trzeba wkleić kod BBC tego suwaczka (wyskakuje on po zrobieniu suwaczka)
Spróbuj jeszcze raz.
Nikos
Mama Kuby i Leny
mama, jesteś?? to robimy ten suwaczek.
Wejdź na stronę suwaczków...czekam, może się uda
Wejdź na stronę suwaczków...czekam, może się uda
Nikos
Mama Kuby i Leny
otwórz sobie :
1. Stronę bb do gadania
2. stronę bb do robienia suwaczka
3. stronę z suwaczkiem
1. Stronę bb do gadania
3. stronę z suwaczkiem
Udało sie w koncu. mama80 zle wpisujemy adres musisz wpisac tak jak napisala nikos a reszta tak jak podala karolaola.
Zakupy bazarkowe udane warzywka kupione, bratki tez. Chcialam kupic pelargonie ale chyba jeszzce za wczesnie boje sie zeby nie zmarzly
Zakupy bazarkowe udane warzywka kupione, bratki tez. Chcialam kupic pelargonie ale chyba jeszzce za wczesnie boje sie zeby nie zmarzly
Jezu Nikos ja nawet nie wiem gdzie te strony. No to już całkiem jestem głupia.otwórz sobie :
1. Stronę bb do gadania
3. stronę z suwaczkiem
reklama
Pflaume
Szczęśliwa Mama :)
Witajcie Dziewczyny,jak samopoczucie?
Pół nocy dzisiaj nie spałam i Niunia też. Nie dawno dałamKasi zupkę i udało mi się Ją uspać ciekawa jestem ile pośpi… Nie obyło sięoczywiście bez sprzeciwów i płaczu, ale od 9.00 nie spała i już była śpiąca, ado tego marudna. Dopiero za 20 druga, a ja już jestem padnięta, a gdzie tu dowieczora…
Dzięki za podpowiedź odnośnie tej szczoteczki, muszę sięrozejrzeć i ją kupić.
Mama, Ania, niejesteście tępe. Ja na początku też nie potrafiłam ustawić suwaczka. Widzę, że Ani się już udało, mama tobie też sięuda.
Chętnie bym się napiła kawki bo dzisiaj nie piłam jeszcze.
Mama, może ja Cipomogę z tym suwaczkiem? Z tego co widzę to źle wpisujesz adres…
I już Kasia się wyspała...
Pół nocy dzisiaj nie spałam i Niunia też. Nie dawno dałamKasi zupkę i udało mi się Ją uspać ciekawa jestem ile pośpi… Nie obyło sięoczywiście bez sprzeciwów i płaczu, ale od 9.00 nie spała i już była śpiąca, ado tego marudna. Dopiero za 20 druga, a ja już jestem padnięta, a gdzie tu dowieczora…
Dzięki za podpowiedź odnośnie tej szczoteczki, muszę sięrozejrzeć i ją kupić.
Mama, Ania, niejesteście tępe. Ja na początku też nie potrafiłam ustawić suwaczka. Widzę, że Ani się już udało, mama tobie też sięuda.
Chętnie bym się napiła kawki bo dzisiaj nie piłam jeszcze.
Mama, może ja Cipomogę z tym suwaczkiem? Z tego co widzę to źle wpisujesz adres…
I już Kasia się wyspała...