reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

flower super ze moglas sie posmiac. Tak nam neurolog powiedziiala. Karolcia opozniona? Ona chyba jest najbardziej wysporowanym dzieciatkiem na BB.
Mama80 ja tez nie mam suwaczkow.
Dzisiaj kupilam bioaron baby jest odrazu z wit d i z omega 3, fajnie ze 1 kapsulka. My mamy paluszka silikonowego, zdal egzamin na 5 jak maly mial plesniawki polewalam neomycyna i chetnie otwieral dziubka jak widzial co mam na palcu.

reklama
Jagienka Pytałam i: "Tego niczym nie można smarować". Myślałam, że może jakieś kropelki mu da, ale nic. Będę obserwować małego i najwyżej odwiedzimy okulistę.
Dzisiaj zaczęło się drapanie, a lekarka coś wspominała, że kryzysowy jest 6,7dzień, że wymioty mogą być itd. U Was było coś takiego?
U mnie w mieście nigdzie nie mogę dostać tych kwasów Omega:szok:

aankaa dzięki kochana! Jutro jeszcze siostra ma mi sprawdzić w mieście obok i tam już myślę będą ... Najwyżej na all, albo w doz.pl zamówię. Ale dziękuję za chęci. Bo ja nie dowierzałam, że nie mają tego w aptekach. Tylko dla dzieci od 3r.ż.

Karolaola, udanej wizyty u lekarza ;-) Co do ząbków, to na razie nie mam czego szczotkować, ale na pewno będę jak tylko się pojawią.

Widzę, że Dziewczyny piszecie o szczoteczkach sylikonowych na palec do ząbków, będę musiała też się zaopatrzyć. A gdzie taką szczoteczkę mogę kupić bo za bardzo się nie orientuje?

Jakiś mam zwariowany dzisiaj wieczór… Do tego wszystkiego boli mnie głowa i brzuch :-( Chyba wskakuje już do łóżka. Do jutra Sierpnióweczki i kolorowych snów :-)

.
Dzisiaj kupilam bioaron baby jest odrazu z wit d i z omega 3, fajnie ze 1 kapsulka.

Super pomysł!! Dziękuję za podpowiedź :)) Ile kosztują w aptece? (bo na all można już od 22zł kupić)

lekarka coś wspominała, że kryzysowy jest 6,7dzień, że wymioty mogą być itd. U Was było coś takiego?

:eek: nie...u żadnego z mojej trójcy...:confused: najgorzej przechodził mój najstarszy synek,był bardzo wysypany i gorączkował mi przez pierwsze trzy dni,potem było już tylko lepiej...:tak:

Ostatnia edycja:
Karolaola jakby co to daj znac to kupie i wysle.
Jagienka zaplacilam 21,50
Pflaume w kazdej aptece powinnas dostac albo w sklepie z dzieciecymi akcesoriami. Ja mam firmy baby ono(e)

Cześć dziewczynki. Siadajcie przed komputery to wypijemy kawkę. Moje dziecię złości się od rana. Chcę ją posadzić to nogi ma sztywne jak patyki i stać. A ile przy tym nerwów bo mama się sprzeciwia:-)Idę zaraz do banku wyczyścić portfel na rachunki.:-D
Ile ja się wczoraj namęczyłam z tymi suwaczkami i dalej nic.Chyba zagonię do tego męża może jemu się uda.:tak:

reklama
Do góry