Witamy
U nas trochę chorobowo- na szczęście tyko ja odwiedzam lekarzy. Po pierwsze mam półpaśca no i guzka w piersi- jutro odbieram wyniki krwi, a USG dopiero 13maja. Mały na razie zdrowy- czekamy na objawy ospy, oby się nie pojawiły.
Wprowadzenie bebilonu HA objawia się śluzem w kupce- jutro skonsultuje z lekarzem co dalej. No i te całe testy nijak się mają do rzeczywistości, bo mały w ogóle nie reaguje na brzozę , która pyli- wcześniejszy incydent z zatkanym noskiem był jednorazowy.
Także przy drugim maluchu będę mądrzejsza i nie pójdę tak wcześnie na testy na pewno, bo to się mija z celem i jest stratą nerwów i pieniędzy.
Oczywiście cieszę się, że mały nie reaguje tak jakby wskazywały na to testy i mam nadzieję, że wyszły one niemiarodajnie.
Jutro idę na 4rano także zaraz do łóżka...
renatka ja też po techniku kosmetycznym- egzamin zdany w zeszłym roku
Co do libido itd. to u mnie nikłe i zastanawiam się kiedy to minie
i my też tylko prezerwatywy jakoś czasu do ginekologa iść nie mam i chyba tabletek nie chcę ... A poza tym u mnie problem z założeniem seksownej piżamki, a co dopiero seks świece
Jestem leniwa i muszę to zmienić!!
A teraz to już w ogóle w sprawach seksu jestem do tyłu, bo mam problem- po karmieniu moich piersi nie mam. Jeszcze z miesiąc temu było ok, a teraz :-( Nigdy nie miałam dużych, ale takie konkretne B, a teraz
Już mam doła, bo nigdy nie miałam z tym problemu, ale zaczyna mi to doskwierać:-(
flower nie zazdroszczę! Trzymajcie się, dacie radę. Dla Was dużo zdrówka:*;-) Co do karmienia wyobrażam sobie jak Ci ciężko było/ jest. Daj sobie czas!!