reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ooooooooo matko jak mnie dawno tu nie było:szok::szok:

Gratuluję pierwszych ząbków – u nas właśnie się pchają dwie dolne ...trójki, :baffled:

Patisa superże u was lepiej i co za zmiany. Gratuluje odważnych decyzji.:tak:

Monila co za cudowne weści. Trzymam za was kciuki.:happy2:

Renatkanuta witam:biggrin2:

a teraz trache prywaty:cool2:

Tomaszek od miesiąca już pewnie sam siedzi, chodzi do tyłu tzn, odpycha się rączkami a w piątek to sam wstał w łóżeczku:szok: trzymając się szczebelek więc czas już na na opuszczenie materaca.

Od niemal miesiąca już pracuję a tak nie chciało mi się wracać do pracy, chętnie to bym sobie jeszcze posiedziała z chłopcami w domu. Początki były ciężkie ale już jest lepiej.
Dziś wziełam sobie dzień urlopu bo po weekendowych zajęciach w szkole do 20godz., wróciłam padnięta a w domu młody marudny bo te zębowe, noc też ciężka, co raz się budził ale dostawał cyca to choć na chwilę uspokajał się. I przez to wypiłam dziś pierwsza kawę od niemal 7 miesiecy, od razu postawiła mnie na nogi :-D a myślałam ze już się odzwyczaiłam :confused:

…… no to już popisałam młody się budzi a spał niemal 2, 5 godziny co w jego przypadku to jeśli chodzi o spanie w dzień to chyba rekord!!!!!!
Ale pewnie odbije sobie w nocy:dry:

reklama
Monila super wieści :tak: Też życzę nudnych, bezproblemowych 40 tygodni.....Termin gdzieś pewnie na październik/listopad więc maluszek jesienny.....Trzymam kciukasy.

Monila- rośnij ładnie razem z maleństwem 3-mam kciuki ;)

marcia7- gratki dla Tomaszka zuch chłopiec tyle potrafi:)

Renatkanuta- witamy na pokładzie pisz dużo i często xD Ja też mam Natalcię tyle że z 17 :)

Patisa- oby każdy dzionek witał Cię już słoneczkiem super że jest lepiej.

karolap5- fajno że już jesteś :)

Dali- zdrowia dla maluszka

Koniec litanii:-D dziś się uśmiałam nauczyłam Natalkę czgoś ciekawego ale nie potrafię tego opisać w słowach generalnie powtarza za mną jeden gest i jest śmiesznie bo teraz na każde pytanie i zawołanie jest to samo. Jestem padnięta mam już po dziurki dzisiejszego dnia no i moje drogie po dwóch miesiącach dziś pierwsze 15 min na dworze bo potem śnieżyca i ucieczka do domu jak wychodziłam to taka piękna pogoda a potem nagle zaczęło sypać masakra.... a w środę do lekarza i na rehabilitację ech...

Monila,Ty mnie nie znasz ale ja Wasz wątek śledzę właściwie od początku więc jestem z Tobą całym serduszkiem i myśl TYLKO pozytywnie-będzie dobrze!! :tak:

Renata-witaj :-) i zagladaj często ;-)

Ale mnie dzisiaj głowa boli..matkooo,dobrze że dzieci już w łóżkach bo nie daję rady :no:

Monila, powodzenia kochana, dużo zdrowia dla Was!

Jagienka, a co ze szkołą Dawida, jest gotowy, żeby zmienić całe swoje dotychczasowe życie??

Monila czytam to forum od samego początku jednak nigdy nic nie pisałam ale teraz muszę! Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z tej wspaniałej wiadomości! całym sercem jestem z Tobą i trzymam kciuki za Ciebie i twoje maleństwo!!!! Powodzenia:)

reklama
Nikos,żadne z nas tak naprawdę nie wie czy jest gotowe...wszytsko wyjdzie w tzw "praniu" już tam,na miejscu...
Dawidek będzie kontynuował naukę w szkole norweskiej,z tego co mi wiadomo pierwszy rok z naciskiem na język,potem klasyfikacja do odpowiedniej klasy.
Głowa nie przeszła..chyba zwariuję :-(

Do góry