reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam i dziś!

Karolaola to podziwiam wczorajsze szaleństwo z dzieciaczkami ;-) jak tam dzisiaj ? doszłaś do siebie?
Moja też zaczęła ząbkować, od pobytu u teściów zaczęły ją dziąsła swędzieć na potęgę, smaruję jej żelem jak już widzę ze zaczyna wszystko pchać do dziobka ;-)
zauważyłam, że moja jakby się wyciągnęła, urosła a nie przytyła ;-) dziś ją zmierzę i obadamy ile ma :-)
idę gotować zupkę, aaaa dziś na śniadanko po raz 1 dodałam jej kaszki manny, zobaczymy jak to będzie, mam nadzieję, że nic złego sie dziać nie będzie.

reklama
Witam w ostatni dzień roku!

U nas dziś biało i pięknie!
Faktycznie ten rok był dla nas łaskawy skoro takie ładne dzieciaczki nam przyniósł:-):tak:
flower, zazdroszczę Ci sylwka, fajnie, że z siostrą macie dzieciaki z tego samego roku!

flower nie ma za co przepraszac, niestety nie udalo mi sie bo my mamy to bardzo utrudnione. W pon musze koniecznie zrobic mocz i morf i jak bedzie oki to sie szczepimy a mamy usg brzuszka oczywiscie prywatnie do na nfz sa dluuuugie kolejki Jak zanosze 5ml to panie sie ciesza ze tak duzo. Super ze wynik wyszedl oki. Ja jak robie mocz to zawsze mam stresa czy nie mamy zakazenia bo przy naszej wadzie to niby norma odpukac nie mielismy ani razu, przewlekle bierzemy furagin wiec moze to ma znaczenie.
Mlodam super ze chrzciny i Swieta sie udaly. MOj malutki dzisiaj dostal dynie z ziemiaczkiem to plul nim i mial odruch wymiotny. eh
A co do puzzli to ja nie dawno kupilam 2dni temu wrrr.....mialyscie racje dziewczyny co do przestrzeni maly jak leze na podlodze to bardziej sie rozglada jak na lozku wiec jak zrezygnuje z puzzli to pod plecki koc bede klasc
U nas dzisiaj pada snieg :)) malutki zasnal od 5 do teraz mial sily sie bawic, krzyczec itp brokoly sie odparzaja na kotelciki na wieczor my sylwester sedzamy u brata z mama. A w pon przyjezdza brat z anglii na 2tyg :))
A co do siadania to Igorkowi jeszcze daleko. Jak biore na raczki to podnosi nozki i dupke jakby chcial usiasc, ale jak na lezaco biore za raczki to nie wie o co chodzi a na sile nie chce ciagnac,

Hej babeczki!

My Sylwestra spedzamy w trójkę, zaraz dmucham balony i rozwieszam serpentyny, to się mały zdziwi :tak:
Aha dla tych dzieci, co sie jeszcze za stopny nie chwytają polecam skarpetki z grzchotkami, bardzo nam się sprawdzają. Jak ma gołe stópki to tak nie łapie za nie, ale jak założę skarteptki to wszsytko zrobi, żeby je dopaść ;-)

Dziewczyny szczęśliwego i naprawdę dobrego Nowego Roku!!! Niech się Wam spełniają plany i marzenia!!!!

Ostatnia edycja:
U nas też bialutko:)

Tonya
to mnie pocieszyłaś z tym usypianiem i chyba dam mu szansę samemu zasnąć.

flower super sylwester się Wam zapowiada! My mieliśmy iść do koleżanki mojej ma 2tyg. córeczkę, ale co w domu to w domu tym bardziej, że nie wiem czy mały zasnąłby bez łóżeczka itd. Za rok poszalejemy:-D choć powiem Wam, że ta nasza trójka zupełnie mi wystarczy, a smakołyki już czekają:)

taycia dlatego gruszkę odstawiamy, zobaczę czy przejdzie czy to może potówki? My jak jemy to od razu parę łyżeczek:) Muszę się nad tymi misiami zastanowić skoro maja pomóc w zasypianiu.

mlodam ja kaszkę glutenową bez mleczną bez cukru muszę zamówić na all, bo w sklepach takiej nie ma. Jak dojdzie to też testujemy.
Doszłam do siebie, mały był łaskawy i tylko 1 pobudka w nocy (już od paru dni):-)

aankaa reakcja Igorków na dynię z ziemniakami identyczna:-D my dziś jemy ziemniaczki z marchewką.

Szczęśliwego Nowego Roku i samych szczęśliwych chwil!!!

WITAJCIE.
MY SYLWESTRA TEŻ W DOMU.....:tak:
CO DO OBIADKÓW TO JAŚ WCZORAJ ZJADŁ TROCHĘ ZUPKI ZE SŁOICZKA JARZYNOWEJ, NA POCZĄTKU PLUŁ :-D A PÓŹNIEJ BYŁO MU MAŁO. A DZISIAJ DOSTANIE KOLEJNĄ PORCJĘ :-) U NAS BEZ ŚNIEGU ALE POCHMURNO JAKBY SIĘ MIAŁO ZANIEŚĆ NA PADANIE.

ŻYCZĘ WAM;

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.

Zobacz załącznik 421099

reklama
Witam. Wszyscy chyba odsypiają.
No ja nie miałam co odsypiać. O 23 zasnęłam, obudziły mnie fajerwerki za oknem. Pooglądałam i wróciłam do łóżka.

Do góry