reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hejka!

a moją to tylko waży, czasem długość zmierzy. obwodów nie mierzyła :crazy:
Olcia waży ponad 7kg... jest co nosić, ale to moje kochane kg ;-)

Dziś jak w kąpieli się rozdarła to myślałam, że nie przestanie, 3 raz jej się zdażyło, niewiedzieć o co jej szło, chyba śpiąca, bo jedząc zasnęła.

reklama
Hej,

jejku wy już porządki :eek: Ja na razie zrobiłam remanenty w szafach i nienoszone ciuchy zostały usunięte. Brat mi pomył okna ale mam siatki i po deszczu mi się szyby pobrudziły to wyczyściłam. ŁAzienki nie ruszam w tym tygodniu :baffled: bo zawsze raz w roku mój M. mi robi generalkę w łazience....rozkręca drzwi kabiny, zdejmuje uszczelki i czyści, wszystko odsuwa i pucuje.....:-)

Jagienka nasza rodzinka też małogłowa ;-) Radek na 3 miesięcznym szczepieniu miał 38 cm a urodził się z 34 centymetrami. Starszy miał podobnie :)

Marzenixx nie jeszcze nie dostalam, i zastanawiam sie kiedy moge dostac.. biore te pigulki a je sie bierze bez przerwy non stoper...hmm
obawiam sie ze to nie kwestia "nawilzenia", ja mam wrazenie jakby kosci mi sie po bokach zblizyly do siebie - kurcze dziwnie to brzmi i niektore pewnie beda mialy beczke ze mnie ale tak to tylko otrafie opisac

mam wrazenie ze widze juz "przebijajace" sie zabki u Mai- u gory jak sa jedynki ma bardzo bialutkie dziaselka

Witam, u nas nocka zaliczona do udanych. Mały znowu przespał noc, spał do 6:30. OJ podoba mi sie to. Nawilżacz zainstalowany. W pokoju od razu zmieniło sie powietrze. Co ile godzin karmicie swoje dzieciaczki i ile razy? Ja karmiłam 5razy ( raz w nocy i 4 razy w dzień co 3,5 godz po 180ml mleczka w tym raz słoiczek czyli 3 razy mleczko + raz słoiczek). Teraz się pogubiłam. Mały nie je w nocy a 5karmień wychodzi mi co 3godz ale on chyba nie zgłodnieje przez 3 godziny.

Kkasiulka ja kupowałam 3 miesiące temu i o żadnym smrodzie nie ma szans. Ja bym zareklamowała, bo taki smród chyba w grę nie wchodzi przy smoczkach dla dzieci:eek:

Karola U nas też zapowiada się na ząbki- stwierdziła lekarka. Igor dokładnie jak Maja się zachowuje. A najbardziej lubi mój palec zgięty w pół z całej siły "gryźć". Ja zainwestuję w żyrafę Sophie Urodzinowa Promocja Oryg.Żyrafa Sophie VULLI (1942526391) - Aukcje internetowe Allegro i chyba w EKO BABY Sklep - Ząbkowanie Któreś mamy polecały. Chyba lipcówki.

O tak taaaak! Ja tez zyrafkę polecam. Uzywała jej Natka a i teraz dla bliźniaków tez kupiliśmy:). Ja i dzieci ja uwielbiamy. Ha i nawet Natka odnalazla swoją Sophie i gryzie razem z maluszkami:).
Uwazajcie tylko na podróbki,bo ja przy Natalii się nacięłam i pierwsza kupiłam podrobioną a ceną się nie rózniła od tej oryginalnej...dopiero potem tak po miesiącu pani w sklepie pokazała mi róznice...takze tamta poleciała do śmietnika a Natka dostala tę nową.

A tak poza tym to od kilku dni bliźniaki stały sie bardziej aktywne i w zw z tym ja nie mam czasu na NIC totalnie.
Musze tez rozpocząc porządki. Na szczescie nie mam ich duzo bo ja raczej staram się utrzymywac porządek na codzień,takze w szafach jest ok. Musze poprac zasłony,dopucowac kuchnie,okna pomyc i takie tam pierdułki:):),ale to tez zajmie spooro czasu [rzy dzieciakach,takze czas wystartowac z ta zabawą:). A zachwilke pieczenie pierniczków..-cuuuudnie:)

natt a jak się ustrzec przed podróbką? Jakie są różnice? Myślę, że najlepiej chyba w sklepie internetowym niż na allegro, bo w sklepach stacjonarnych jej nie widziałam.
Twoje maluszki to już spore dzieciaczki!

natt a jak się ustrzec przed podróbką? Jakie są różnice? Myślę, że najlepiej chyba w sklepie internetowym niż na allegro, bo w sklepach stacjonarnych jej nie widziałam.
Twoje maluszki to już spore dzieciaczki!

O to samo chciałam spytać!
No ja już właśnie ją zamówiłam. W sklepie,który polecała Lemoniada.

reklama
Dokładnie o to samo chciałam zapytać - jak ustrzec sie przed podrobka?

I czy naprawde to jest taka wspaniala ta zyrafa?Warto w nia zainwestowac 60zl? Jak wspomnialam o tym mezowi to stwierdzil ze gryzaka za tyle kasy to on jakos nie bardzo widzi sens kupowac;/

Do góry