reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolap5 a mialas juz okres? Bo wiesz mnie przy pierwszej probie seksu tez bardzo bolalo i piekło....:baffled:wiec spasowalismy, poszła do gina a on mi powiedzial ze czesto sie stak zdarza bo po porodzie pochwa kobiety jest jak u staruszki (hehe tak mi powiedzial) jest wysuszona i pomarszczona i najlepiej poczekac do pierwszego okresu , wtedy sie ładnie tam złuszczy i oczyści i powinno byc lepiej, i musze przyznac ze racja, po pierwszym okresie tylko przez moment bolało a potem jak poszło to jest super:tak:
oczywiscie z góry powiem że nie wiem jak sie to ma do kobit które okresu nie maja dłuuugo:eek:

reklama
Kkasiulka ja kupowałam 3 miesiące temu i o żadnym smrodzie nie ma szans. Ja bym zareklamowała, bo taki smród chyba w grę nie wchodzi przy smoczkach dla dzieci:eek:

Karola U nas też zapowiada się na ząbki- stwierdziła lekarka. Igor dokładnie jak Maja się zachowuje. A najbardziej lubi mój palec zgięty w pół z całej siły "gryźć". Ja zainwestuję w żyrafę Sophie Urodzinowa Promocja Oryg.Żyrafa Sophie VULLI (1942526391) - Aukcje internetowe Allegro i chyba w EKO BABY Sklep - Ząbkowanie Któreś mamy polecały. Chyba lipcówki.

Ha, my taką żyrafę mamy od 2 tygodni, jest genialna! Ma uszy i "różki", które mały traktuje jak brodawki a mój biust ma spokój :) kupowałam na www.nowamatkapolka.pl, swoją drogą mają inne fajne rzeczy dla dzieci. W instrukcji jest napisane, żeby jej nie sterylizować ale ja wrzuciłam do sterylizatora i przeżyła bez szwanku.

Jagienka dziewczyny maja racje musisz z luzowac bedzie dobrze;-)wcale duzo nie przytyla cyba oszalala ta lekarka??
Karola u nas to samo lekarka powiedziala ze patyczek jej juz chaczy na dole wiec do 2 mieseicy powinien wyjsc zabek;-)
Nikos do porzadkow to wiesz najpierw zaczelam od wewnatrz czyli wszytskie ciuchy wymycie w szafach itd, zostaja komody kuchnia okna zyrandole pastowanie a samej z dzieckiem ciezko... wiec na raty tym bvardziej ze codziennie nie m nas w domu;-)

Fajna jest ta zyrafka skusze sie na nia i fajna jest tez przytulanka.
JA narazie tez nie udczuwam przyjemnosci z sexu, okresu jeszce nie mialam wiec chyab cos w tym jest

Hej :-)

Wróciliśmy właśnie od kardiologa,winowajcą szmeru jest otwarty otwór owalny,który ma prawo zarastać sie do 4 mż, na moje pytanie co będzie jeśli się nie zarośnie odpowiedziała że na 100% się zarośnie bo serduszko jest wolne od jakiejkolwiek patologii :tak: kamień spadł mi z serca ;-)

A jak to jest dziewczyny z przyrostem obwodów główki i klatki piersiowej u Waszych pociech?

Jagienka super wieści!
U nas ob. główki: 36,38,40,43cm (z dziś-3,5 miesiąca)
a kl.piersiowej 34,36,40,43cm (z dziś) a jak u Ciebie?

Ja też powoli za porządki się zaczynam brać, bo tak jak sagaa mówi z maluchem to nie tak hop siup:-D

karolaola,no właśnie u mnie inaczej...Laura urodziła się z główka 33cm i klatką 33cm a potem wyglądało to następująco:
3 tyg-główka-34,5 klatka-36
6 tyg-główka-35,5 klatka-37,5
3 m-ce-głowka-38 klatka-41cm

Ostatnia edycja:
reklama
Ha, my taką żyrafę mamy od 2 tygodni, jest genialna! Ma uszy i "różki", które mały traktuje jak brodawki a mój biust ma spokój :) kupowałam na www.nowamatkapolka.pl, swoją drogą mają inne fajne rzeczy dla dzieci. W instrukcji jest napisane, żeby jej nie sterylizować ale ja wrzuciłam do sterylizatora i przeżyła bez szwanku.

Dziewczyny, chyba sobie zamówię tą żyrafkę.
Lemoniada, zadowolona jesteś z tego sklepu? Można być pewnym oryginalności produktu??

karola, jak Twój sprzedawca internetowy?? Polecisz go??

Ostatnia edycja:
Do góry