miriam liba
Fanka BB :)
my wyprowadzilismy sie z wawy na warmie takze mam gdzie spacerowac i wszedzie jest pieknie! chodze i sie zachwycam, nawet jak jest szaro-buro i bez lisci, to i tak pieknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jagienka, to co zacytowałaś to prawda, z tymże producent w instrukcji podaje przedział mocy, w której może być odkurzacz. I z jednej str. chodzi na pewno o bezpieczeńśtwo dziecka (ja siłę ustawiałam przykładając sobie katarek do nosa i oceniając czy nie jest za mocno/słabo), a z drugiej str. katarek nie może zbyt długo być podłączony do odkurzacza, bo przez tę komorę odkurzacz się męczy, bo usiłuje zasysać i nie może... Np. u mnie na odkurzaczu jak za długo mam katarek włączony to zapala się czerwona kontrolka sygnalizująca że rura jest zapchana czy coś w ten deseń i muszę rozłączyć... Więc pewnie stąd max. moc podana, żeby odkurzacz nie wybuchł
Jagienka, twoja mała już się w wózku nie miesci??? Ja nie mam śpiworka, wiec przykrywam kocykiem. Dzisiaj załozyłam mu body na krótki, śpioszki, polarowy sweterek i spodenki, śpiworek i kocyk. Ciepło mu było ale mnie nie!!!!!
Pozdrawiamy i dobranoc