reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dziewczyny a maluchy nie przyzwyczajają się za bardzo do noszenia w tych chustach? Chodzi mi o to czy poźniej nie będą chciały być cały czas na rękach???

Maggie z tego co czytałam to raczej noszenie w chuście więcej dobrego działa niż szkodzi, dzieci są spokojniejsze, mniej płaczą, zaspokojona jest ich potrzeba bliskości. A nie nosi się ich w chuście cały dzień, tylko np. godzinkę, myślę, że to nie będzie dziecka psuć, tylko go uspokajać i zaspokajać

hejka!
ja się przeziębiłam, sama się od wczoraj nie wyleczyłam więc jutro do lekarza... mam nadzieję, że młoda się nie zaraziła
unhappy.gif

byłam dziś też na pobraniu krwi, moja dała skierowanie na sprawdzenie czy mnie nie poczęstowali czyms podczas cc.

mlodam, zdrówka i daj znać co badałaś w krwi w zw z cc - ja też miałam i też myślałam żeby się przebadać tylko ustalam jeszcze na co - żółtaczka i co jeszcze? (tfu tfu)

mlodam kuruj się.
Moja mała dziś bardzo mało je. Jestem bardzo zdziwiona, bo zazwyczaj wcina za dwóch....
Ale piękna pogoda. Zaliczyłyśmy już spacer, teraz gotujemy obiadek.

witam!

a my obie chore
unhappy.gif
Ola wczoraj kilka razy kaszlnęła i dziś poszła ze mną do lekarza, jest mniej ode mnie chora i dobrze, ja mam jakiś silny antybiotyk, powiększone migdały i węzły... ehhh
Młoda ma inhalacje, syropek, może tak ją wyciągniemy, za tydzien do kontroli. ZKC...

Lemoniada na żółtaczkę to badanie. oby nic nie było!

cześć popołudniowo!
Ja mam chwilkę luzu, młoda jeszcze śpi po spacerze... już godzinę i 10 minut nie jadąc
wink2.gif
. Pewno niedługo sie obudzi i będzie karmienie. Jakby mniej kaszlała więc się cieszę, ale nadal bedziemy uskuteczniać inhalacje. Ze mną jeszcze niezbyt, ale jakoś wyzdrowieję. Dobrze że moja mama poszła z nia na spacerek dzisiaj.
sorry2.gif

reklama
Do góry