reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Naja, skoro pobrał ci krew to może zrobi badania nie tylko w kierunku toxo? Nic ci nie powiedział? a w którym tyg u niego byłaś?

Bylam u niego dokladnie 2 tyg. temu i powiedzial mi tylko zebym dzwonila na poczatku stycznia to byc moze bedzie juz wiedzial jak to u mnie z toxo. o reszcie nic nie mowil, ale moze faktycznie zrobi przy okazji inne badania... juz sama nie wiem.

I wedlug tego co mowil lekarz to teraz jestes juz w 9tyg. a moj suwaczek uparcie wskazuje 8-my tydz. czasem sama sie w tym wszystkim gubie :-p

Ostatnia edycja:
ja byłam pod koniec 5, to zobaczył tylko na usg czy wszystko ok i tez nie dał mi skierowania. Dopiero jak byłam w 7tyg to zlecił całą serię. Ty widzę byłaś na pocz. 6 tyg, więc pewnie też stwierdził,że nie ma się co spieszyć. Będzie ok:) a tą toxo sprawdź bo to ważne:)

wiem wiem - na tej toxo. zalezy mi najbardziej, tym bardziej ze mam doczynienia z kotami... no coz,pozostalo mi czekac. jutro bede dzwonic do gina. bo dzis juz nie odbiera...

Witam nowe koleżanki:-)
Gratuluję bliźniąt, moja ciocia urodziła bliźniaki i na początku było ciężko ale teraz dzieciaki mają 5 lat, bawią się ze sobą itd, jakby dzieci nie było. Więc ma to swoje zalety;-)
Przepraszam, że nie odpiszę każdej z osobna, ale tak się rozpisałyście, że z czytaniem nie nadążam:-)
Ja nad badaniami prenatalnymi zastanawiam się dalej i nie wiem czy nie zrobię. Ktoś wie może ile kosztuje test PAPPA (samo badanie, bez usg) w Warszawie?
A co do badań krwi, to miałam robione na toxo, cytomegalię, hbv(?), ale bez morfologii. Wszystkie na nfz, mama pracuje w szpitalu, więc sama przyjeżdża do mnie i pobiera mi krew:tak:

reklama
Witam karolap5:-)
Musia05, gdzie jesteś;-)? Chciałabym dołączyć do zamkniętej grupy Sierpniówek i nie wiem jakie warunki trzeba spełnić;-)

Do góry