reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie
Dziekuje za miłe słowa i trzymanie kciuków oraz modlitwę. Z Szymkiem jest nadal źle, bardzo źle, nie ma dnia by cos nowego nie wyszło. Wszytskie choroby skupiły sie tylko w nim. Ma posocznicę, zapalenie opon a dziś wyszła jeszcze skaza krwotoczna. Ja wyje z bezsilności, ale staram sie myslec dobrze, choc to też mi nie wychodzi. Boje sie nocy, dzwieku telefonu, boje sie dnia nastepnego. Proszę Was o modlitwe i dziękuję za to co do tej pory. Przepraszam, że nie dziękuje każdej z osobna, ale nie mam siły na to. Przeczytałam pobieżnie Wasze posty i tylko dziękuję ogólnie, za bycie z nami.

Gratuluje wszystkim, którym sie udało, bez tej nierównej walki. oby Wasze skarby rosły w zdrowiu, to jest najważniejsze.

Witajcie
Dziekuje za miłe słowa i trzymanie kciuków oraz modlitwę. Z Szymkiem jest nadal źle, bardzo źle, nie ma dnia by cos nowego nie wyszło. Wszytskie choroby skupiły sie tylko w nim. Ma posocznicę, zapalenie opon a dziś wyszła jeszcze skaza krwotoczna. Ja wyje z bezsilności, ale staram sie myslec dobrze, choc to też mi nie wychodzi. Boje sie nocy, dzwieku telefonu, boje sie dnia nastepnego. Proszę Was o modlitwe i dziękuję za to co do tej pory. Przepraszam, że nie dziękuje każdej z osobna, ale nie mam siły na to. Przeczytałam pobieżnie Wasze posty i tylko dziękuję ogólnie, za bycie z nami.

Gratuluje wszystkim, którym sie udało, bez tej nierównej walki. oby Wasze skarby rosły w zdrowiu, to jest najważniejsze.

Aż nie wiem co Ci napisać. Po prostu tyle, że choć zazwyczaj tego nie robię to dziś pomodlę się za Twojego Szymka, może grzesznicy na górze posłuchają.

Susumali, pewnie ciezko Ci troszke samej ale zawsze masz nas! Ja znajduje duzo pocieszenia na forum i juz nie wiem, co bym bez Was zrobila!

Flower, wierze, ze wszystko bedzie dobrze I trzymam ogromne kciuki za Twojego dzielnego maluszka.

Kasiek, gratulacje!

Bishopka, calym sercem i myslami jestem z Toba i Twoim maluchem. Tak dzielnie walczycie, zycze wiele sil. <przytul>

reklama
Do góry