Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie
Dziekuje za miłe słowa i trzymanie kciuków oraz modlitwę. Z Szymkiem jest nadal źle, bardzo źle, nie ma dnia by cos nowego nie wyszło. Wszytskie choroby skupiły sie tylko w nim. Ma posocznicę, zapalenie opon a dziś wyszła jeszcze skaza krwotoczna. Ja wyje z bezsilności, ale staram sie myslec dobrze, choc to też mi nie wychodzi. Boje sie nocy, dzwieku telefonu, boje sie dnia nastepnego. Proszę Was o modlitwe i dziękuję za to co do tej pory. Przepraszam, że nie dziękuje każdej z osobna, ale nie mam siły na to. Przeczytałam pobieżnie Wasze posty i tylko dziękuję ogólnie, za bycie z nami.
Gratuluje wszystkim, którym sie udało, bez tej nierównej walki. oby Wasze skarby rosły w zdrowiu, to jest najważniejsze.