reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

maggie, proszę nie wspominaj mi o tym tragicznym wydarzeniu(miałabyś FB wiedziałabyś dlaczego) :|:|
Oczywiście że póki żyję i mam siły walczyć jej nigdy nie przenocuję, więc była tylko wczoraj :-D

reklama
PaulaBaby myslalam tak samo jak Ty :angry:
Akutan doskwiera czekanie oj doskwiera

Bylam wczoraj ogladac oddzial na ktorym bede rodzic, jesli zdaze urodzic przed wywolaniem, bo jesli beda wywolywac to w wodzie nie bede rodzic, ani u poloznych gdzie jest spokoj i cisza (przewaznie :-p) mowily, ze nie spodziewaja sie nikogo, wczoraj tylko jedna kobitka byla ze skurczami, skakala na pileczce :-) tak mi sie strasznie podobalo na tym oddziale, od soboty mam skurcze, troche to dziwne regularne byly ale niezbyt mocne a wczoraj pare godzin mocniejsze, ze juz chcielismy jechac do szpitala, ale kolo polnocy przeszly, do 2 walczylismy zeby wrocily, ale nie dalo rady :-p dzisiaj porzadny spacer pod gore, seksik i pileczka, NIE TRACE NADZIEI !!! WY TEZ SIE TRZYMAJCIE !!! :-) W koncu urodzimy.

EDIT: A no i musze urodzic do jutra bo od srody moj M idzie do pracy

Ostatnia edycja:
Witajcie moje Drogie sierpnioweczki.
Słuchajcie kurde bo nie wiem jak to jest. W dzien porodu mam sie zglosić na IP czy mam dalej czekać?? Mojej Pani Doktor nie ma ,bo jest na urlopie.

No to juz niedlugo. Mam w planie pojechać na Izbę Przyjęć. Niech mi zrobią badania... tylko boje sie ze mnie odeślą skoro brak skurczy i wszystko jest dobrze

reklama
witam się i ja. moja córka to skarb :-D w nocy wstałam tylko dwa razy i o 7 się obudziła jak tatuś do pracy wychodził i zasnęła razem zemną i tak do 10 :szok: :-D dzisiaj mieliśmy wizytę położnej i klucha waży już 4.240 ( urodziła się 4.215 wychodząc ze szpitala ważyła 4,150 ) cudo :tak: mam dużo pokarmu co mnie cieszy i to bardzo ;-) brzusio jakoś mi schodzi ale wszystko w swoim czasie. jedyne co mi dokucza to moje syrki , tak mam napuchnięte stopy że masakra, nie mogłam założyć kapci nawet :szok: no i krocze to mi przeszkadza najbardziej :-( ten ból jest czasami nie do zniesienia :zawstydzona/y: aa no i niestety hemoroidy :zawstydzona/y:

Do góry