reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

PaulaBaby- nie mam numeru do mojego lekarza :/ nawet mi nie powiedziala ze jedzie na urlop :/
wizyty juz żadnej nie mam. wiec pozostaje mi czekac do 29 i wtedy zglosic sie na IP. zobaczymy co wtedy powiedzą. Ale modle sie by urodzic wczesniej i miec to z glowy :D i nie musiec lezec niepotrzebnie w szpitalu..

reklama
anna2101 Każda z nas chciałaby miec to za sobą.... a tu nic i nic i nic.... aż człowiek sie już irytuje tym wszystkim... ale zobaczymy a może nóż-widelec to będzie akurat dzisiaj albo jutro..... tak mi się brzuszek napina, a najgorsze są noce bo nawet położyć się nie mogę... Mały jak zacznie się wypychać to nie wiem co mam robić czy płakać czy też śmiać się.... waży już 4038g w dodatku +/- tal więc Świra dostaje....

Oj bedziemy miały co przytulać. :D duzo nas nie zostalo chyba. to tylko kwestia dni :) Damy sobie jakoś wszystkie rade :)
Co nam pozostaje nie??:p:D ja zaraz otworze walizke do szpitala by upewnic sie ze napewno wszysto jest spakowane.

no dziewczynki...trzymajcie kciuki, bo coś mnie bierze :D
Miałam stawić się w szpitalu w środe dzień po terminie, ale jade za chwilke, bo chyba zaczyna się coś dziać.

no dziewczynki...trzymajcie kciuki, bo coś mnie bierze :D
Miałam stawić się w szpitalu w środe dzień po terminie, ale jade za chwilke, bo chyba zaczyna się coś dziać.

O mamo.....!!! To ja trzymam z całych sił. Ale fajnie... :)
Powodzenia!
ja mam termin na czwartek i bardzo liczę, że Maleństwo postanowi wyjśc samodzielnie, bez wywolywania...
więc też wszelkie kciuki sie przydadzą, bo Maluch chyba sie nie spieszy :/

reklama
heja
ja popijam sobie nektar ananasowy, mala sie przeciaga ze zaraz mi chyba peknie brzuch ad pepkiem...
shadow kciuki zacisniete
anna 2101 no coraz mniej nas zostaje.., a ja ciagle cos dokladam do torby hihih

Do góry