reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

nasz Mikołaj tez lubi kapiele i tez zabke udaje :) Gorzej jak trzeba wyciagnac go z wody bo chyba mu zimno i jest troche wrzasku:/ I u nas tatus kapie i mi nie chce synka oddac;)

reklama
Ja swoje dziecię wykąpię zgodnie z moimi przewidywaniami tak w okolicach Bożego Narodzenia:-pKtg bardzo ładne, wszystko git, ale od czwartku pomimo grzebania Gina, seksu z mężem i osiągnięcia dziś 40tc nie zmieniło się kompletnie nic. Szyjka zachowana, 1 palec rozwarcia i tyle. Tylko czemu w takim razie te "gluty" tak ze mnie lecą??? (Wybaczcie dosłowność) Teraz mam pytanie - czy nikt mnie w szpitalu nie opitoli jak pójdę rodzić jak się zacznie, a nie jutro czyli w dzień terminu???Zadzwonię jutro chyba na IP i zapytam.

witajcie kochane my juz w domku wklejiłam Obraz 082.jpgObraz 073.jpgObraz 088a.jpg kilka fotek i jak znajde chwilke to potem sie odezwe

A i oczywiście gratulacje dla wszystkich nowych mam i zdrówka, dla tych jeszcze oczekujących także, jeśli jeszcze ktos jest bo wogóle w temacie nie jestem:-)

Ostatnia edycja:
Witam....dziś nasz ostatni wolny weekend wiec laba.plecy mi juz wysiadaja i współczuje wszystkim jeszcze nie rozpakowanym bidulka.my we wtorek na cięcie i strasznie zaczynam sie bać .
Kasica-Grześ ( imiennik mojego m.) przesliczny .

Widzę, że kolejne mamuśki rozpakowane...gratulacje :-)

A ja cierpię na bezsenność. Miotam się po domu i nie wiem co ze sobą już robić. Przed chwilą strugałam marchewkę i jabłko, bo mi się zachciało...(masakra) Nie ma jak to podjadać o 3 w nocy :rofl2:

Przynajmniej dzisiaj witam się jako pierwsza, hehee ;-)

maggie, ten swój życiowy błąd masz okazję jeszcze naprawić :-D Tak jak ja mam jeszcze okazję urodzić w Twoje urodziny (choć obawiam się że i Ty i ja nie pójdziemy na to :-D)

reklama
Do góry