reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

nasz Mikołaj tez lubi kapiele i tez zabke udaje :) Gorzej jak trzeba wyciagnac go z wody bo chyba mu zimno i jest troche wrzasku:/ I u nas tatus kapie i mi nie chce synka oddac;)

reklama
Ja swoje dziecię wykąpię zgodnie z moimi przewidywaniami tak w okolicach Bożego Narodzenia:-pKtg bardzo ładne, wszystko git, ale od czwartku pomimo grzebania Gina, seksu z mężem i osiągnięcia dziś 40tc nie zmieniło się kompletnie nic. Szyjka zachowana, 1 palec rozwarcia i tyle. Tylko czemu w takim razie te "gluty" tak ze mnie lecą??? (Wybaczcie dosłowność) Teraz mam pytanie - czy nikt mnie w szpitalu nie opitoli jak pójdę rodzić jak się zacznie, a nie jutro czyli w dzień terminu???Zadzwonię jutro chyba na IP i zapytam.

witajcie kochane my juz w domku wklejiłam Obraz 082.jpgObraz 073.jpgObraz 088a.jpg kilka fotek i jak znajde chwilke to potem sie odezwe

A i oczywiście gratulacje dla wszystkich nowych mam i zdrówka, dla tych jeszcze oczekujących także, jeśli jeszcze ktos jest bo wogóle w temacie nie jestem:-)

Ostatnia edycja:
Witam....dziś nasz ostatni wolny weekend wiec laba.plecy mi juz wysiadaja i współczuje wszystkim jeszcze nie rozpakowanym bidulka.my we wtorek na cięcie i strasznie zaczynam sie bać .
Kasica-Grześ ( imiennik mojego m.) przesliczny .

Widzę, że kolejne mamuśki rozpakowane...gratulacje :-)

A ja cierpię na bezsenność. Miotam się po domu i nie wiem co ze sobą już robić. Przed chwilą strugałam marchewkę i jabłko, bo mi się zachciało...(masakra) Nie ma jak to podjadać o 3 w nocy :rofl2:

Przynajmniej dzisiaj witam się jako pierwsza, hehee ;-)

maggie, ten swój życiowy błąd masz okazję jeszcze naprawić :-D Tak jak ja mam jeszcze okazję urodzić w Twoje urodziny (choć obawiam się że i Ty i ja nie pójdziemy na to :-D)

reklama
Do góry