reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dziewczyny dzisiaj sie moze nie rozpakowywac bo jakas dziwna klatwa wisi.
:(

Co masz dokładnie na myśli?

Bishopka trzymam kciuki, że wszystko będzie ok.

Ja miałam wczoraj wizyte u mojego gina i dostałam skierowanie do szpitala dzień po terminie czyli na 24.08 od rana mam stawić się w szpitalu jeśli nic nie będzie działo się wcześniej, ale chyba wezmę się za ostre spacerowanie itp z nadzieją, że może przyspiesze jakoś ten poród, bo mi nawet czop jeszcze nie odszedł i zero jakichkolwiek skurczy :baffled: Strasznie chciałabym mieć to już za sobą. Ten ostatni tydzień dłuży mi się jak chole*a :wściekła/y: Nie wiem co ze sobą zrobić, bo nawet w autko już nie wsiadam, żeby sie ruszyć gdziekolwiek, bo ostatnio jak mi brzuch stwardniał to ledwo do domu dojechałam :/

Gabinia widzę, że termin masz taki sam jak ja :-)

Ostatnia edycja:
Bishopka, kochana trzymam mocno kciuki za małego..

Flower, za Karolcię również, oby wszystko dobrze się skończyło, widać że masz silną córcię..

Dziewczyny trzymam kciuki by wszystko było dobrze.
A my dalej sie toczymy. Teraz dochodze do wniosku ze gdyby nie te leki ktore mi wciskali na powstrzymanie skurczy to juz dawno bym urodziła. cos czuje ze przenosze te ciążę.. :/ :(

jejku co za wiesci BISHOPKA kochana trzymaj sie , oby wszystko bylo dobrze!!!

FLOWER za Ciebie i KArolcie trzymam tez ogromne kciuki, silna dziewczynka z niej!

GABINIA kciuki za szybki i bezbolesny porod

ANNA nigdy nic nie wiadomo , ja tez myslalam ze ciaze przenosze, a urodzilam nagle wlasnie w 38+4 tyg ciazy, tak jak Ty dzisiaj!

Kurde BISHOPKA, FLOWER BEDZIE DOBRZE, MUSI BYC. BETI DAJ ZNAC CO I JAK U CIEBIE. pOZDRAWIAM WAS SERDECZNIE. SCHIZA NA MAXA TYDZIEN PO TERMINIE , JUTRO IDE MOLESTOWAC POLOZNA O WYWOLANIE.

reklama
Witam się i ja.

Flower trzymaj się! Zaciskam za Was kciuki z całych sił. Jeżeli tylko będziesz mogła mieć córcię poza inkubatorem to kanguruj ile się da, ona tego potrzebuj, Ty zresztą też.

Bishopka
jestem myślami z Tobą. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się czynność oddechowa u Twojego synka.

My zaliczyliśmy okulistę (wyniosła kobieta) i poradnię patologii. Wszystko dobrze, Dominik rozwija się prawidłowo, waga 2265 g, możemy się szczepić.

Do góry