reklama
Dziewczyny dzisiaj sie moze nie rozpakowywac bo jakas dziwna klatwa wisi.
Co masz dokładnie na myśli?
Bishopka trzymam kciuki, że wszystko będzie ok.
Ja miałam wczoraj wizyte u mojego gina i dostałam skierowanie do szpitala dzień po terminie czyli na 24.08 od rana mam stawić się w szpitalu jeśli nic nie będzie działo się wcześniej, ale chyba wezmę się za ostre spacerowanie itp z nadzieją, że może przyspiesze jakoś ten poród, bo mi nawet czop jeszcze nie odszedł i zero jakichkolwiek skurczy Strasznie chciałabym mieć to już za sobą. Ten ostatni tydzień dłuży mi się jak chole*a Nie wiem co ze sobą zrobić, bo nawet w autko już nie wsiadam, żeby sie ruszyć gdziekolwiek, bo ostatnio jak mi brzuch stwardniał to ledwo do domu dojechałam :/
Gabinia widzę, że termin masz taki sam jak ja :-)
Ostatnia edycja:
marcia7
Zaciekawiona BB
bishopka, Flower trzymam kciki
Dziewczyny trzymam kciuki by wszystko było dobrze.
A my dalej sie toczymy. Teraz dochodze do wniosku ze gdyby nie te leki ktore mi wciskali na powstrzymanie skurczy to juz dawno bym urodziła. cos czuje ze przenosze te ciążę.. :/
A my dalej sie toczymy. Teraz dochodze do wniosku ze gdyby nie te leki ktore mi wciskali na powstrzymanie skurczy to juz dawno bym urodziła. cos czuje ze przenosze te ciążę.. :/
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
jejku co za wiesci BISHOPKA kochana trzymaj sie , oby wszystko bylo dobrze!!!
FLOWER za Ciebie i KArolcie trzymam tez ogromne kciuki, silna dziewczynka z niej!
GABINIA kciuki za szybki i bezbolesny porod
ANNA nigdy nic nie wiadomo , ja tez myslalam ze ciaze przenosze, a urodzilam nagle wlasnie w 38+4 tyg ciazy, tak jak Ty dzisiaj!
FLOWER za Ciebie i KArolcie trzymam tez ogromne kciuki, silna dziewczynka z niej!
GABINIA kciuki za szybki i bezbolesny porod
ANNA nigdy nic nie wiadomo , ja tez myslalam ze ciaze przenosze, a urodzilam nagle wlasnie w 38+4 tyg ciazy, tak jak Ty dzisiaj!
kasiek2x
Zaciekawiona BB
Kurde BISHOPKA, FLOWER BEDZIE DOBRZE, MUSI BYC. BETI DAJ ZNAC CO I JAK U CIEBIE. pOZDRAWIAM WAS SERDECZNIE. SCHIZA NA MAXA TYDZIEN PO TERMINIE , JUTRO IDE MOLESTOWAC POLOZNA O WYWOLANIE.
reklama
dominic
Fanka BB :)
Witam się i ja.
Flower trzymaj się! Zaciskam za Was kciuki z całych sił. Jeżeli tylko będziesz mogła mieć córcię poza inkubatorem to kanguruj ile się da, ona tego potrzebuj, Ty zresztą też.
Bishopka jestem myślami z Tobą. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się czynność oddechowa u Twojego synka.
My zaliczyliśmy okulistę (wyniosła kobieta) i poradnię patologii. Wszystko dobrze, Dominik rozwija się prawidłowo, waga 2265 g, możemy się szczepić.
Flower trzymaj się! Zaciskam za Was kciuki z całych sił. Jeżeli tylko będziesz mogła mieć córcię poza inkubatorem to kanguruj ile się da, ona tego potrzebuj, Ty zresztą też.
Bishopka jestem myślami z Tobą. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się czynność oddechowa u Twojego synka.
My zaliczyliśmy okulistę (wyniosła kobieta) i poradnię patologii. Wszystko dobrze, Dominik rozwija się prawidłowo, waga 2265 g, możemy się szczepić.