reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Dziewczyny dzisiaj sie moze nie rozpakowywac bo jakas dziwna klatwa wisi.
:(

Co masz dokładnie na myśli?

Bishopka trzymam kciuki, że wszystko będzie ok.

Ja miałam wczoraj wizyte u mojego gina i dostałam skierowanie do szpitala dzień po terminie czyli na 24.08 od rana mam stawić się w szpitalu jeśli nic nie będzie działo się wcześniej, ale chyba wezmę się za ostre spacerowanie itp z nadzieją, że może przyspiesze jakoś ten poród, bo mi nawet czop jeszcze nie odszedł i zero jakichkolwiek skurczy :baffled: Strasznie chciałabym mieć to już za sobą. Ten ostatni tydzień dłuży mi się jak chole*a :wściekła/y: Nie wiem co ze sobą zrobić, bo nawet w autko już nie wsiadam, żeby sie ruszyć gdziekolwiek, bo ostatnio jak mi brzuch stwardniał to ledwo do domu dojechałam :/

Gabinia widzę, że termin masz taki sam jak ja :-)

Ostatnia edycja:
Bishopka, kochana trzymam mocno kciuki za małego..

Flower, za Karolcię również, oby wszystko dobrze się skończyło, widać że masz silną córcię..

Dziewczyny trzymam kciuki by wszystko było dobrze.
A my dalej sie toczymy. Teraz dochodze do wniosku ze gdyby nie te leki ktore mi wciskali na powstrzymanie skurczy to juz dawno bym urodziła. cos czuje ze przenosze te ciążę.. :/ :(

jejku co za wiesci BISHOPKA kochana trzymaj sie , oby wszystko bylo dobrze!!!

FLOWER za Ciebie i KArolcie trzymam tez ogromne kciuki, silna dziewczynka z niej!

GABINIA kciuki za szybki i bezbolesny porod

ANNA nigdy nic nie wiadomo , ja tez myslalam ze ciaze przenosze, a urodzilam nagle wlasnie w 38+4 tyg ciazy, tak jak Ty dzisiaj!

Kurde BISHOPKA, FLOWER BEDZIE DOBRZE, MUSI BYC. BETI DAJ ZNAC CO I JAK U CIEBIE. pOZDRAWIAM WAS SERDECZNIE. SCHIZA NA MAXA TYDZIEN PO TERMINIE , JUTRO IDE MOLESTOWAC POLOZNA O WYWOLANIE.

reklama
Witam się i ja.

Flower trzymaj się! Zaciskam za Was kciuki z całych sił. Jeżeli tylko będziesz mogła mieć córcię poza inkubatorem to kanguruj ile się da, ona tego potrzebuj, Ty zresztą też.

Bishopka
jestem myślami z Tobą. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się czynność oddechowa u Twojego synka.

My zaliczyliśmy okulistę (wyniosła kobieta) i poradnię patologii. Wszystko dobrze, Dominik rozwija się prawidłowo, waga 2265 g, możemy się szczepić.

Do góry