reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
akutan, to się nazywa silna motywacja! :-D. Szkoda tylko, że mówię do brzucha 'dalej brzuchu skurcze' ale nic z tego :baffled: Jeszcze z nadzieją w nocy wstawałam, że może mi wody pociekną, a tu nic :nerd:

hahhaa, miałyśmy chyba podobną noc. Też budziłam się z mikro skurczami i bólami brzuszka ale zasypiałam jak zabita i nic z tego.... Lipa!
Sąsiedzi w nocy oglądali mecz i co gol były takie wrzaski jakby siedzieli w moim salonie. Po 4 pobudce myślałam, że wystrzelam ich jak kaczki. A jeszcze czerep mnie tak boli, na wymioty mnie zbiera. A mały ma to wszystko głęboko- z zagrożonej ciąży z wysokim ryzykiem wczesnego porodu dzięki Bogu jestem na końcówce i nic się nie dzieje! Los sobie ze mnie drwi

Akutan-na wymioty to podobno rychły poród zwiastuje.
Mucha....teściowa to powinna być wystarczająca motywacja wiec dalej raz raz.
Ogólnie tez potwierdzam ze metody na szybszy poród nie działają...przytulania,chodzenie itp.
Ja wczoraj w szpitalu na konsultacji przed cc.nie wiem czy tak można mówić ale jestem zachwycona...ludźmi atmosfera szpitalem.....chyba mi odbija ze taka spokojna jestem....obym sie nie rozczarowała ....albo będę mega panikowac w poniedziałek jak przyjdzie co do czego.

Flower,bishopka-jestem z wami i trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzisiaj sie moze nie rozpakowywac bo jakas dziwna klatwa wisi.
Bishopka, Flower - trzymam kciuki!!
Az mnie zmrozilo :(

reklama
kurde co jest?!?!?!
Flower mam nadzieję, że wyjdziecie na prostą.

Bishopka, draniuu ściskam mocno kciuki! Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Ale mnie to wkurza, leżała kilka dni w szpitalu i nie było odpowiedniej opieki, żeby wykryć ewentualne zagrożenie?!

To moja teściowa to już pikuś przy tym.

akutan - sama miałam nie lepiej - tona lekarstw, i odliczanie każdego dnia w brzuchu (również przez moją gin), a teraz nic sie nie rusza ;-)

Do góry