reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

A to słyszałyście? W przyszłym roku znów kobiety potraktowane zostaną jak bezmyślne istoty.
Kobiety znów będą musiały udowodnić, że od dziesiątego tygodnia ciąży były pod opieką lekarską. Inaczej nie dostaną becikowego. Po blisko dwóch latach Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej wraca do krytykowanego pomysłu.

reklama
hej dziewczyny
ja tak tylko wpadam na chwile, siostra u mnie z dzieciaczkami jest i calymi dniami jestem zajeta, wlasnie wrocilam z mega dlugiego spaceru i nog nie czuje......

dzis polozna u mnie byla, mam rozwarcie na 1,5 cm, szyjka krótka, mięciutka i tyle o. żadnych skurczy, ani nic.
ale jakos okolo 3 godziny po badaniu odeszło mi kawałek czopa :))) napewno to bylo to :) takze cos sie ruszylo, chociaz wiem ze jeszcze tak z 2 tygodnie pochodzic moge :/
jutro wizyta u gina , moze wiecej sie cos wyjasni.....

buziaki dla was i trzymam kciuki za wyczekujące porodu heheh :)

AKUTAN bardzo mi przykro...

wszystkim ktore czekaja na porod powodzenia i wielkie kciukasy, na pewno juz wkrotce bedziecie tulic swoje cudne dzieciaczki!!!

moj Salus dzis caaaaly dzien spal (z niewielka iloscia przerw na cycusia) wiec juz sie boje jaka bedzie nocka he he bo ostatniej to budzil sie co godzine:sorry:

ASIAcur welcome back

TAYCIA Ty tez szybciutko po porodzie na BB, ciesze sie!

DOMINIC super ze DOMINIS tak ladnie przybywa na wadze w domciu!

reklama
Do góry