reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
;-)Cześć Dziewczyny :-) W końcu udało mi się znaleźć czas... i już mam internet. Ostatnio nie mam czasu na komputer. Ciągle coś się dzieje. Kasia, dom, goście i odwotnie. Nawet nie probuje Was nadrobić bo nie mam szans:-)Przed chwilą zauważyłam, że Kasia jest pierwszą kobietą, która urodziła się w sierpniu ;-) Dobra lecę się położyć na chwile bo jutro będę nieprzytomna.....eh tzn dziś dobranoc

Witam
Gratuluje rozpakowanym:-)

Marcelina trzymam kciuki za Ciebie dziś

A ja zaczynam powoli panikować, jutro do szpitala rano:szok:, torba prawie gotowa, kurcze masakra. Do której z was moge jak co pisać na fona co i jak??
Caly czas mysle co ja jeszcze w tej torbie potrzebuję i czy wszystko mam. Do tego w sumie nie wiem czy cc bedzie juz we wtorek czy w środę. A L4 mam tylko do dziś. Więc nie wiem. Wolalabym by zrobili wszystko we wtorek, to jest szansa że do weekendu wróce do domku z malą. Do szpitala pojade na czczo.

Biedroneczka powodzenia.
mała w nocy tak mnie kopala ze myślałam ze sie porycze....nery,pecherz,w biodra mi wsadzala nogi a głowę tak strasznie wypychala ze myślałam ze zaraz skórę przebije.jak jutro bedzie tak samo to tego nie zniose.

Hej,
ale dużo dzieciaczków się urodziło. Tylko tyle byłam w stanie nadrobić. Gorąco gratuluję nowym mamusiom.
U mnie goście już pojechali a ja nadal się kulam 2 w 1.
Mąż mi regularnie zapodaje oksytocynki, dużo spacerujemy, pełnia- wszystko pic na wodę. Nie działa. No i sprzątam.... LIPA.
Buziole

Dali u mnie tez mala sie rozpycha, no ciekawe czy cos czuje że niedlugo ja z tego lokalu eksmituja ;)) hehehe
Sil mi brakuje na porzadki w domu, bo czuję sie ociężała. Stes mnie powoli zżera

Akutan te przyśpieszacze to w wiekszości pic na wodę ;)), choć niby mowią że seks działa ale tylko wtedy gdzy rzeczywiscie szyjka jest juz gotowa do porodu, no i pozatym np trzeba by po seksiku dluzej polezec bo sperma musi miec dluzszy kontakt z szyjka

reklama
Witam:-)
biedroneczka powodzenia jutro :-) !
możesz do mnie napisać jak chcesz :-) z tym że ja być może w czwartek pójdę do szpitala (ale do czwartku to powinnaś być już po ;-) ):-) jak chcesz podam nr na pw

Ostatnia edycja:
Do góry