reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
maggie, nie poruszaj drażliwego tematu :-D. Póki co jest w miarę, bo dawno nie byliśmy na zakupach :-D. A Twój? Sprawuje się?

Myślę,. że będzie nas więcej 'nierozpakowanych' bo dużo dziewczyn się nie udziela też i mogły wypaść z głowy. Mi się nasuwa jeszcze Taycia, ale w sumie to nie wiemy co z nią, i aga_irlandia

meggy to choc razem pojedziemy w ten weekend do mswia i poprosimy o jeden pokój :-D ja dziś byłam na ktg i kazali się zgłosić 20.08 a Ty kiedy masz się zgłosić?

to dawaj

1 Marcelina
2 Gabinia
3 Mucha
4 akutan
5 Karolap5
6 Malgo000
7 Mal-gosia
8 marcia7
9 edyta.editt
10 assiaB
11 beti2223