reklama
edyta.editt kochana tylko ja sie boje ze oni wszyscy zapomną o KArolku;( a ja tak uwielbiam wspominac jak otwierał oczka jak podnosił główkę jak walczył o każdy dzień życia... przypominam sobie jak robił smieszne minki...boziu był taki kochany taki sliczny taki moj syneczek.. widzac kobiety z wozkami mysle sobie ze ja tez powinnam teraz wozic KArolka a nie chodzic na cmentarz..;( zaczynajac prace myslałąm o tym ze powinnam teraz siedziec z moim małym w domku a nie pracowac..
edyta.editt
Fanka BB :)
Monila i nikt nie możne Tobie tego zabronić.Nie wiem jaka jest sytuacja w rodzinie,ale moze warto dac do zrozumienia najbliższym,że chcesz wspominać Małego-to taka swoista żałoba.Tak jak pisałam społeczeństwo nie potrafi rozmawiać na pewne tematy-jednym z nich jest odejście Maluszków.Najlepiej przemilczeć lub powiedzieć-"Dacie radę".Dla Rodziców Małych Aniołków to nie jest takie oczywiste...Wiesz nie wiem czy jesteś gotowa,ale są najróżniejsze fora,gdzie Mamy Aniołków zaprzyjaźniają sie i przede wszystkim jedna druga zrozumie i wesprze.
Witaj kasiek!
Witaj kasiek!
Monila, dużo siły Ci życzę i żebyś jak najszybciej doczekała się maluszka swojego. O Karolku nigdy nie zapomnisz, Twoja rodzina też nie..ale niektórych mniej boli, jeśli udają że zapomnieli..
Dziewczyny, dopiero zaczął się u mnie nawał mleczny, teraz nie mam miseczki G a Z chyba
Dzisiaj nocka minęła super, Tomuś wstał tylko 2 razy, a później obudził się o 9:30 zjadł mleczko i znowu śpi, nie da się sobą nacieszyć:-)
Trochę ciepię po CC, ale nie ma tragedii. Mam za to mega anemię (hemoglobina 9) więc ledwo żyję.
Dziewczyny, dopiero zaczął się u mnie nawał mleczny, teraz nie mam miseczki G a Z chyba
Dzisiaj nocka minęła super, Tomuś wstał tylko 2 razy, a później obudził się o 9:30 zjadł mleczko i znowu śpi, nie da się sobą nacieszyć:-)
Trochę ciepię po CC, ale nie ma tragedii. Mam za to mega anemię (hemoglobina 9) więc ledwo żyję.
mucha_nie_siada
mam dla Was dobre wieści - a raczej dla przeterminowanych .
Jakieś chyba to pogańskie jest, ale..
Ponoć najwięcej dzieci rodzi się w pełnię (jest jutro wieczorem -13 sierpień) lub 2-3 dni po (czyli 15,16). W związku z tym życzę, żebyście się przeterminowane posypały
I tym marudzącym też życzę, przynajmniej przestaną marudzić
Jakieś chyba to pogańskie jest, ale..
Ponoć najwięcej dzieci rodzi się w pełnię (jest jutro wieczorem -13 sierpień) lub 2-3 dni po (czyli 15,16). W związku z tym życzę, żebyście się przeterminowane posypały
I tym marudzącym też życzę, przynajmniej przestaną marudzić
edyta.editt
szuszu witaj kochana-och korzystaj i odpoczywaj.
mucha tez cos takiego słyszałam.
Mój M twierdzi,że Maluszek właśnie jutro ruszy się...haha,bo On ma wolna sobotę.Potem jest niedziela i wolny poniedziałek-ależ On uknuł plan,ale czy Maluch posłucha...
mucha tez cos takiego słyszałam.
Mój M twierdzi,że Maluszek właśnie jutro ruszy się...haha,bo On ma wolna sobotę.Potem jest niedziela i wolny poniedziałek-ależ On uknuł plan,ale czy Maluch posłucha...
Ostatnia edycja:
witam sie z wami ale jestem tylko na chwilke
musze ogarnac mieszkanko, dzis ama przyjezdza poznym wieczorem (lub w nocy) mezus
a w niedziele mamy gosci - jesli nie urodze hihii
igasia dzieki za opis porodu, wybacz ale jak napisalas ze myslalam ze sie utopisz w wannie to mi sie smiac chcialo , wracaj do siebie, duzo drowka wam zycze a synus duuuzy :-) gratulacje
kasiek widzisz ty bez objawow, ja za to co jakis czas jakies bole a pozniej cisza... nie wiem co gorsze heheh
monila moja znajoma w kwietniu stracila 2 synkow i pewnie czuje to samo co Ty, tez codziennie odwiedza grobek, probuje zyc dalej ale.. jak?, z pewnoscia tez ma te same mysli co Ty gdy widzi mamy z wozkami, na poczatku nie wiedzialam jak z nia rozmwiac ona po stracie dzieci a ja z coraz wiekszym brzuchem..ale porozmawialysmy szczerze... bardzo sie zaprzyjaznilysmy...duzo sil Wam zycze, buziaki
kurcze to ile zostalo nas nierozpakowanych? - z 10 ?
musze ogarnac mieszkanko, dzis ama przyjezdza poznym wieczorem (lub w nocy) mezus
a w niedziele mamy gosci - jesli nie urodze hihii
igasia dzieki za opis porodu, wybacz ale jak napisalas ze myslalam ze sie utopisz w wannie to mi sie smiac chcialo , wracaj do siebie, duzo drowka wam zycze a synus duuuzy :-) gratulacje
kasiek widzisz ty bez objawow, ja za to co jakis czas jakies bole a pozniej cisza... nie wiem co gorsze heheh
monila moja znajoma w kwietniu stracila 2 synkow i pewnie czuje to samo co Ty, tez codziennie odwiedza grobek, probuje zyc dalej ale.. jak?, z pewnoscia tez ma te same mysli co Ty gdy widzi mamy z wozkami, na poczatku nie wiedzialam jak z nia rozmwiac ona po stracie dzieci a ja z coraz wiekszym brzuchem..ale porozmawialysmy szczerze... bardzo sie zaprzyjaznilysmy...duzo sil Wam zycze, buziaki
kurcze to ile zostalo nas nierozpakowanych? - z 10 ?
reklama
mucha_nie_siada
mucha - tak tak ja na tą pełnię to czekam już od tygodnia
Ja sobie założyłam dawno, że urodzę 15-16. Ale jakoś mi się nie chce .
Na Lilę to podziałało, bo urodziłam 2 dni po pełni