agulalula ja ostatnio byłam we wtorek (tj. 09.08) na ktg i kazali mi przyjść na kolejne ktg dzisiaj - idę po obiadku; ale Tobie kazali przyjść na oddział 20.08 gdybyś nie urodziła tak? a kiedy na kolejne ktg masz się zgłosić po dzisiejszym?
Ostatnio położna mówiła, że jeśli nie urodzę to mam się zgłosić 18.08 z torbą - to się zgadza - dwa dni przed Tobą, bo i termin mam 2 dni wcześniejszy. Powiem, że ja już się zaczynam niepokoić, dlaczego nic się u mnie nie dzieje W dodatku moja lekarka jest już na urlopie
meggy mi właśnie powiedziała dziś lekarka w mswia że mam przyjść 20.08 ale nic nie mówiła że z torbą więc chyba na kolejne ktg - moja prowadząca mówiła że wywołanie jak coś to 22.08.
u mnie też nic a nic się nie dzieje ale mam to już w nosie co to da że ja bym chciała żeby mała sie urodziła że tak baaardzo zazdroszczę rozpakowanym już sierpniówką i że z "zazdroscią " patrzę na galerię maluszków :-) co mnie pociesza to to że później wrócę do pracy , będe miała więcej czasu na znalezienie opiekunki itp że w tym miesiącu mniej na pampersy wydamy ( musieliśmy wczoraj 600 zł za naprawe auta zaplacić , i w tym miesiącu mega rate za mieszkanie bo we frankach kredyt) .
może coś się ruszy przez czary Muchy z tą pełnią :-)