reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

mucha tez tak miala z paznokciami, ubrac se, uczesac- problem, ale po 2 dniach sie przyzwyczailam
dmominic ciesze sie razem z wami!
paulababy hmm ja mam podobne dolegliwosci.., tyle ze jem normalnie, dzis nocuje u mnie kolezanka w razie jakbym miala powtorke z rozywki z ostatniej nocy i zebym czula sie pewniej...

w tej chwili nic sie nie dzieje, ale w dzien ok 15 znow mialam jakies bole przypominajace skucze... zobaczymy jak sie sprawy potocza..

reklama
dominic, booooooomba! a więc żegnaj na kilka dni - teraz będzie dopiero sajgon :-D :-D

Mucha jaki sajgon?:-p Po miesiącu w szpitalu to ja już weteranka, normalnie jakbym drużynę piłkarską wychowała:-D
Młody wykąpany, najedzony śpi na tatusiu a mamusia ma chwilę dla siebie:-)

Marcelina współczuję wydatków, które przy dwóch tak dużych pasach są spore.

dominic, jeszcze wspomnisz moje słowa! :-D

Nie no, to jakiś żart. Mam wrażenie, że życie sobie ze mnie drwi ostatnio :-D. Moja siostra mi właśnie oświadczyła, że będziemy mieć na jej weselu pokój do spania z moimi rodzicami...Wyobrażacie to sobie? Tomek, ja z rozklapiochą, noworodek, Lilka, mój tata i moja mama... I to w pokoju 4osobowym (pewnie 2osobowy + 2 dostawki :-D). Jeszcze jestem zobowiązana zorganizować sobie miejsce do spania dla dzieci :-D

dominic, jeszcze wspomnisz moje słowa! :-D

Nie no, to jakiś żart. Mam wrażenie, że życie sobie ze mnie drwi ostatnio :-D. Moja siostra mi właśnie oświadczyła, że będziemy mieć na jej weselu pokój do spania z moimi rodzicami...Wyobrażacie to sobie? Tomek, ja z rozklapiochą, noworodek, Lilka, mój tata i moja mama... I to w pokoju 4osobowym (pewnie 2osobowy + 2 dostawki :-D). Jeszcze jestem zobowiązana zorganizować sobie miejsce do spania dla dzieci :-D

a kiedy to wesele siostry? :-)

gratuluję nowym mamusiom :-) !
Dominic super że już jesteście wszyscy razem :-)

Marcelina współczuję wydatków, które przy dwóch tak dużych pasach są spore.
Na szczęście to koniec na ten rok- jeśli chodzi o weta uffff :-)
Teraz biegam za nimi i ich co chwila wycieram chusteczkami dla niemowląt haahah czemu ja na to wcześniej nie wpadłam, takie mięciuchne i pachnące są po nich, szkoda że na krótko :p
Zapodaj jakąś fotkę Kurczaka :-)

reklama
Do góry