reklama
Megmarion powodzenia! &&&
mucha to wywoływanie to ze względu na fakt obumarcia pierwszej ciąży. Lekarz twierdzi, że każdy kolejny dzień to już ryzyko i ciąża powinna się już zakończyć.
Mam tylko nadzieję, że od razu w piątek będę miała prowokację, bo na daremno to ja tam leżeć nie chcę
Kurcze miałam dziś gości, posprzątałam i krzyża nie czuję.
Nagle jak ja już bez sił to każdy kwapi się do odwiedzin. Jutro kolejna wizyta znajomych...
mucha to wywoływanie to ze względu na fakt obumarcia pierwszej ciąży. Lekarz twierdzi, że każdy kolejny dzień to już ryzyko i ciąża powinna się już zakończyć.
Mam tylko nadzieję, że od razu w piątek będę miała prowokację, bo na daremno to ja tam leżeć nie chcę
Kurcze miałam dziś gości, posprzątałam i krzyża nie czuję.
Nagle jak ja już bez sił to każdy kwapi się do odwiedzin. Jutro kolejna wizyta znajomych...
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
Bishopka, czyż my nie jesteśmy zajebiste? Mi prysznice na skurcze nie pomagały, zmiana pozycji też nie. Ugotowałam 9 obiadków Lilce i od razu skurcze jak ręką odjął . A do paznokci nie mam cierpliwości i w sumie robię je jutro tylko dlatego, bo siora ma ślub, a mój mnie tak wkur... że ciągle je obgryzam, więc muszę je zalepić .
Megmarion, powodzenia jutro!
Karolaola, rozumiem. Życzę więc szybkiego porodu i tak jak chcesz- w piąteczek :-).
Megmarion, powodzenia jutro!
Karolaola, rozumiem. Życzę więc szybkiego porodu i tak jak chcesz- w piąteczek :-).
mucha_nie_siada
karolaola, no u mnie też, z tym że za chwile będzie wspomnienie po paznokciach jak nic sobie nie założę na nie, przecież ostatnio tak zaczęłam je obgryzać z nerwów, że nie mogę na to patrzeć. Co do obaw się nie dziwię, też pozbyłam się paznokci przed porodem, ale teraz jestem taki kozaczek i sobie myślę, że dam radę. No ale ja robię naprawdę 'krótkie' - wyglądające naturalnie, nie przepadam za taką nienaturalną długością.
Z Flower niestety nic więcej nie wiem, ale już jej pisałam, że duża babeczka z tej Karolci więc na pewno sobie poradzi. Innej opcji nie ma. Swoją drogą, jeszcze publicznie.. Flower gratulacje!
Z Flower niestety nic więcej nie wiem, ale już jej pisałam, że duża babeczka z tej Karolci więc na pewno sobie poradzi. Innej opcji nie ma. Swoją drogą, jeszcze publicznie.. Flower gratulacje!
Ciocie trzymają kciuki za zdrówko Karolci! Przekaż słowa otuchy dla Flower...
Ja też stawiam na 'naturalną' długość i podejrzewam, że jak dojdę do jako takiej wprawy z maluchem to sobie strzelę
A kiedy Ty na te wesele idziesz?
Ja też stawiam na 'naturalną' długość i podejrzewam, że jak dojdę do jako takiej wprawy z maluchem to sobie strzelę
A kiedy Ty na te wesele idziesz?
mucha_nie_siada
karolaola, jedno wesele znajomych jest teraz w sobotę ale nie idę bo byłam u nich ostatnio(tydzień temu) i jestem tak zniesmaczona i zażenowana spotkaniem, że nawet nie idę na ślub :|:| I to nie hormony, moja koleżanka odniosła takie samo wrażenie, mało tego! Mój mąż też, mało tego! jej chłopak też! . A drugie wesele(siory) mam 3 września, pewnie będę musiała sobie pazurki jeszcze raz zrobić(uzupełnić). Ale też moja obecność stoi pod znakiem zapytania, bo jak tak dalej pójdzie to wtedy mi będą wywoływać poród .
W sumie to sobie myślę, że bardziej mi zależy chybana tym, żeby nie być typową matką polką z obgryzionymi pazurami na porodówce i niedofarbowanymi włosami.
W sumie to sobie myślę, że bardziej mi zależy chybana tym, żeby nie być typową matką polką z obgryzionymi pazurami na porodówce i niedofarbowanymi włosami.
dali mi raczej mala wpycha sie pod zebra niz kopie
anna witaj w klubie, mam identycznie, ciagle cos boli i chcialabym juz byc po!, a moze twoje malenstwo czeka az pani doktor wroci z urlopu hehhe
beti ja mam ciagle dylematy, leca wody, czy sie "spocilam", mialam skurczy czy to nie byl skurcz?mam identyczne obawy jak Ty
marcelina ale sie usmialam ,male zolwie bomba hehe
do dziewczyn ktorych faceci, zemowie maja ochote na seksik - CIESZCIE SIE!!!
przynajmniej nie czujecie sie tak jak ja - ciagle odtracana, echh
dobra koniec tematu bo i tak mam dolka, dzis jak wychodzilam od znajomych zaczal sie filmik gdzie paraz zaczela sie "seksic" gdybym zostala u nich dluzej moge sie zalozyc ze bym sie poryczala!
ide zaraz spac...
anna witaj w klubie, mam identycznie, ciagle cos boli i chcialabym juz byc po!, a moze twoje malenstwo czeka az pani doktor wroci z urlopu hehhe
beti ja mam ciagle dylematy, leca wody, czy sie "spocilam", mialam skurczy czy to nie byl skurcz?mam identyczne obawy jak Ty
marcelina ale sie usmialam ,male zolwie bomba hehe
do dziewczyn ktorych faceci, zemowie maja ochote na seksik - CIESZCIE SIE!!!
przynajmniej nie czujecie sie tak jak ja - ciagle odtracana, echh
dobra koniec tematu bo i tak mam dolka, dzis jak wychodzilam od znajomych zaczal sie filmik gdzie paraz zaczela sie "seksic" gdybym zostala u nich dluzej moge sie zalozyc ze bym sie poryczala!
ide zaraz spac...
reklama
B
beti2223
Gość
A ja ostatnio sprawdzałam i wyszło mi dobrze Ty się Beti nie znasz
kurde może ja w ogóle w ciąży nie jestem tylko jakieś takie wzdęcie mam